HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (16/411) > >>

Sepi:
Annak a férfinek a kilétére, ahogy a lábjegyzetben is írva volt, a Captain America képregényekben derült fény. Ott ment egy olyan sztori, amiben egy gazfickónak az volt a hobbija, hogy szuperbűnözőket gyilkolt. Ő volt a Scourge. Ha jól emlékszem magyarul az Ostor nevet kapta. Ő volt a régi Csodálatos Pókember 46-os számában is, aki meg akarta ölni Flash Thompsont a börtönben (amikor még mindenki azt hitte, hogy ő a Vészmanó), de be kellett érnie a Lidérccel (Jean DeWolff öccsével, Briannel).

SithLord:
Üdv! Köszi a F4-s v1 289. részét talgaby, Sepi!!! :worship: :worship:
Lenyűgöző volt ez a szám is, de adja magát a kérdés, hogy ki volt a pisztolyos férfi? :nemtudom:
Ez a Johnny mekkora suttyó, hogy ilyen ócska trükknek bedől..
Várom a folytatást!!!!

Sepi:

--- Idézetet írta: Xeraph - 2017. Szeptember 28., 21:24:18 ---Ha jól sejtem, akkor erre a történetre utaltak a régi Marvel Extra 22. számában.

--- Idézet vége ---
Valószínű, mert az abban lévő sztori az közvetlen ennek a folytatása. De addig, amíg elérünk odáig, lesz még pár meglepetés.  :brow:
Egyébként nem kizárt, hogy majd megcsináljuk azokat a sztorikat is, mert ha jól láttam, akkor a magyar kiadásból hiányoztak oldalak.

Xeraph:
Köszönet a Fantasztikusokért! :)
Ha jól sejtem, akkor erre a történetre utaltak a régi Marvel Extra 22. számában.
A második oldal első képén, a tolókocsis fickón egy halványkék ing van, de a harmadik képen már egy piros kockás.
Jó gyorsan átöltözött. Vagy Sue erőtere úgy töri meg a fényt, hogy a fickó ruházata más színűnek tűnik?   :D

Sepi:

--- Idézetet írta: SithLord - 2017. Szeptember 05., 07:05:53 ---Vajon kezdetektől fogva így találta ki ezt az egészet vagy utólag megmagyaráz mindent? Nem tudom eldönteni, de egyszerűen zseniális!!!

--- Idézet vége ---
Ez egy nagyon jó kérdés. Igazából ez egy klasszikus retcon volt. Így magyarázta ki, hogyan került vissza az élők sorába Fátum. Azt viszont el kell ismerni, hogy mégiscsak elegánsabb volt, mint a mai retconok. Már Jean Grey visszahozása is jól sikerült.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése