HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (15/411) > >>

Blue S:
F4 Vol1 290.

Érdemes lenne megszámolni, vajon hányadszor hiszi Sue a férjét halottnak? Na, talán majd az Egészséges herotika rovatban...

Természetesen a Láthatatlan Nőnek minden oka megvan a legrosszabbat feltételezni. Reed üzenet egyértelmű volt, összecsaptak a hihetetlen erejű Annihilusszal és nem kerületek elő. Nekem nagyon tetszett, ahogy Reed kommentálta az eseményeket, olyan horrorszerű volt.

Blastaar még "normálisan" is elég bolond, nem csoda, hogy az alattvalói ellene fordultak. Akiket Annihilusz egyetlen kézlegyintéssel elporlasztott. Hm, miért is nem tette ezt az F4-el?  :headscratch:

Amazon kezdi megismerni új csapata ellenfeleit. Látszik, hogy sokszor még szokatlan neki a helyzet, de hamar rájön, hogy ugyanazt kell tennie, mint az Angyaloknál. Ütni-vágni.

Köszönet a honosításért!  :worship:

Peter P:
Igen, volt pár igen nagy hülyeség ebben részben. Például amikor Ben kinyúl a gépből és egy kezét letámasztva lefékezi a gépet!!!  :badteeth:
Mondjuk Storm papa szökése se volt túl hosszú.

Reméljük a folytatás jobb lesz.  :)

Blue S:
F4 Vol1 031.

Mindig elámulok, hogy a régi képregényekben milyen szájbarágósan magyarázzák el a történetet vagy a nyilvánvaló eseményeket. Például mikor Reed megtalálja Sue levelét, közli a többiekkel, hogy biztos ő tette oda. Mivel a postás nem kap kulcsot a lakásukhoz, ki más tette  volna. Vagy a Fáklya kérdése az eltűnt háztömb kapcsán, hogy vajon a földrengésnek köze van-e hozzá. Manapság sokan panaszkodnak, hogy egyre kevesebb a szöveg a képregényekben. Van benn igazság, de azért jó, hogy az ilyen töltelék bubik használatáról leszoktak az írók.

A szokásos hősbunyó elmaradt, ami jó is. Végre megbeszélték a dolgokat és nem egymást csépelték a hősök.
A Vakondembert ismét lealázták, Sue is megmenekült. Azt viszont nem értem, miért nem használta az erőmezőjét arra, hogy megóvja magát a robbanástól? Az se volt semmi, mikor Reed megvédte őt és a Lényt pár kődarabtól, mikor tudjuk, hogy Bent egy harckocsilöveg sem biztos, hogy megsebezné.  ;)

Blue S:
F4 Vol1 284.

Az Ostor ismét lecsapott! A taktikája nem rossz. Elhelyezkedik a szuperhősök közelében és vár. Azért így is szerencséje volt, hiszen az áldozata pont ott bukkant fel előtte.

Szépen összegyűltek az ellenfelek a Negatív zónából. Sajnos, Fáklya hatalmas bakot lőtt, ha ezt Pókember megtudná élete végéig cinkelhetné vele. Annihilus felbukkanása nekem nem volt olyan meglepő, mint a Fáklyának a borítón. Azt nem értem, hogy Blastaar mit vigyorog a háttérben. OK. átverte az F4-et, de szembe kell néznie egy elég veszedelmes ellenséggel. Bár Blastaar-ból kinézem, hogy csak egy jó bunyót lát az egészben.

SithLord:
Aha, valami rémlik homályosan... Köszi az infót!!! :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése