HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
SithLord:
Üdv! Köszi a F4-s v1 288. részét, talgaby, Sepi!! :worship:
John Byrne alkótó elméje előtt csakis tisztelegni kell ez most is bebizonyosodott. Amit összehozott ebben a történetben megmagyarázás terén. Vajon kezdetektől fogva így találta ki ezt az egészet vagy utólag megmagyaráz mindent? Nem tudom eldönteni, de egyszerűen zseniális!!!
Várom a folytatást!!!
gabo:
Teljesen egyetértek! Nekem a képregényes időszámítás a magyar Marvel Extra és X-men képregényekkel kezdődött, a legnagyobb hatással az I Titkos Háború volt rám hatással, azóta megállíthatatlan a szeretet!
--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Augusztus 31., 22:41:13 ---Nekem is a szívem legkedvesebb korszak a 80-as, 90-es évek. Akkor voltam gyerek, majd tini, és nekem azok maradtak az igazi képregények. Persze vannak újabb sorozatok is, amelyek tetszenek, vagy amiket szeretek, de a nosztalgia faktor sokat dob nálam az említett évtizedekben készült képregényeknél.
--- Idézet vége ---
Sepi:
Nekem is a szívem legkedvesebb korszak a 80-as, 90-es évek. Akkor voltam gyerek, majd tini, és nekem azok maradtak az igazi képregények. Persze vannak újabb sorozatok is, amelyek tetszenek, vagy amiket szeretek, de a nosztalgia faktor sokat dob nálam az említett évtizedekben készült képregényeknél.
gabo:
Én is így vagyok vele! Nekem is jobban bejönnek klasszikusban! :)
--- Idézetet írta: Xeraph - 2017. Augusztus 31., 20:19:43 ---Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én jobban bírom az ilyen klasszikus történeteket és rajzstílust, mint a maiak többségét.
--- Idézet vége ---
Xeraph:
Köszönet a legújabb fantasztikus részért!
Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én jobban bírom az ilyen klasszikus történeteket és rajzstílust, mint a maiak többségét.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése