HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (143/411) > >>

keildavid:
Ezer köszönet a Mi lett volna, ha...v2 070. számért! :worship: :worship:
Érdekes volt ez a történet: Mi lett volna, ha a Ezüst Utazó nem árulja el Galactust.
Még a Bosszú Angyalai se tudtak ellene mit tenni. Persze tudom, ez csak egy "mi lett volna, ha.." történet. Amolyan elgondolkodtató történetnek tekintem. Mert ezen el lehet gondolni, hogy mi lett volna másképpen.

turkia:
Köszönet a frissítésért! Végre egy hihető történet. Erről beszélek már rég, hogy ezek nem lennének Galactus ellenfelei, ő több az isteneknél is. Egy szempillantás és vége. Negatívum Fátum halála, a rajzok minősége és a roppant blőd befejezés, az utolsó képnél szó szerint elröhögtem magam.
De egyébként jó kis történet, szomorú, hogy "what if"-et kell olvasni, ha az ember reális erőviszonyokat, csatákat akar látni...

talgaby:
Nem, a következőt kizárólag egyetlen poén miatt honosítottam. A mostani szakasz egészen a harmincas számok végéig a sorozat legalja volt, majd amikor Paul Tobin ezt is átveszi, javulnak a sztorik, viszont akkor Hahn lesz a rajzoló, aki szerintem jóformán senkinek se fog tetszeni.

Amondin:
Köszönöm Talgabynak az MK F4 26. számát.
Hogy őszinte legyek nagyon sok negatívumot tudnék felsorolni ezzel a képregénnyel kapcsolatban, de most csak azokat sorolom fel amikkel különösebb bajom volt. És akkor itt jegyezném meg, hogy azok amiket itt most fel fogok sorolni azok csak az én személyes véleményeim, szóval senkinek nem kell egyetértenie velem, de nekem az alábbiak voltak a problémáim itt:
Először is, az ötlet hogy úgy győzik le Galactust, hogy ehetetlenné teszik a bolygút nem lenne rossz, csak a megvalósítása az ötlettelen volt :dry:. Itt éreztem azt, hogy az írónak nem igazán volt valami jó ötlete, és leírta ami először az eszébe jutott.
Aztán ott volt az Ezüst Utazó átállása, aminek hatására Galactus elhagyja a Földet. Értem, hogy ez gyerekeknek készült, de akkor is, mégis ki hinné el, hogy Galactus csak úgy otthagyná a Földet, és a bosszúját csak azért mert a hírnöke eléáll, és megkéri, hogy ne pusztítsa el a bolygót? Ez már nagyon erőltetett volt.
A rajzok sem voltak a legszebbek, de a történet mellett még elmentek.
Ezen kívül még volt egy pár problémám vele, de ezek voltak azok amik nagyon zavartak.
Remélem a következő számban, ha a rajzok maradnak is ilyenek, legalább a történet valamelyest javulni fog.

Asys:
Talgaby-nak köszönöm a MK F4 legújabb részét!  :worship:
A téma/ a story már lerágott csont (,,az Ezüst Utazó előkészíti a terepet gazdájának, a bolygófaló Galaktus-nak; az F4 nem hagyja a Föld-et, az Utazó átáll, Galactus pedig éhesen odébbáll''), de a kivitelezés, a megvalósítás hatalmas!  :brow:
Fergeteges poénok, kíváló párbeszédek, hangulatos grafika; szokás szerint!  :bravo:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése