HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (142/411) > >>

talgaby:
Rajzokra elég jó magyarázat a kreditoldal.
WI talán még lesz. Ha továbbra se tudom kikönyörögni a Heroes Reborn folytatását a beírókból, akkor kénytelen leszek ilyenekkel feltölteni az ötödik hétfőket.

Amondin:
Éljen egy What if :ugral:
Több millió köszönet Talgaby ezért a képregényért, de vártam már egy ilyenre. :worship:
Nekem nagyon tetszett a történet. Igaz a végét nem így képzeltem el, de végülis alapötletnek nem rossz. A rajzok tényleg nem a legszebbek, de hát ha egy jó történet párosul hozzá, akkor azt ki veszi észre? :)
Az egyetlen dolog amit nem értek az az, hogy Fátum miért ment el az F4-ért. Mert ő ugye azért követte Galactust, hogy megszerezze a hatalmát, de ha egyedül akart szembeszállni vele, akkor miért vitte magával az F4-t? :headscratch:
Azért az angyalokat nem győzte le Galactus olyan gyorsan. Amikor olvastam a hírekben, hogy nagyon gyorsan legyőzi Galactus az angyalokat akkor azt hittem, hogy olyan két oldalban összecsapják, de szerencsére nem ez történt.
Remélem ha nem is a közeljövőben, de hamarosan olvashatok még What if-ket.

Galamb:

--- Idézet ---De egyébként jó kis történet, szomorú, hogy "what if"-et kell olvasni, ha az ember reális erőviszonyokat, csatákat akar látni...
--- Idézet vége ---

Egyetértek, viszont a befejezés alapötlete, nekem bejött, annak ellenére, hogy tényleg giccsess lett kissé a narrációs szöveg. A rajzok borzasztóak, sürgető lehetett a határidő, vagy nem tudom, de ez már szinte kínos színvonal. A honosítás szokott profi minőség, köszi! :worship: :worship: :worship: 

Asys:
Én is köszönöm Talgaby-nak ezt a rendkívül érdekes ,,What if...?''-et!  :worship:

Zigota:
Nahát ez a "Mi lett volna ha..." F4 elég nyálas lett a végére. Pedig jól indult, és még az is életszerű volt hogy az F4 tagjai elmenekültek a csata el, és inkább elbújtak.

Amúgy az Ezüst Utazót Thor sebesítette meg?

Ja és persze köszönöm a remek munkátokat!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése