HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (144/411) > >>

keildavid:
Ezer kösz a Marvel Kalandok F4 26.számért! :worship: :worship:
Jó volt ez a kozmikus történet. Reedről nem gondoltam, hogy néha ő is kételkedik önmagában. Mert ő mindig okosan gondolkodik, hogy hogyan állítson meg egy nagy veszélyt a csapattal együtt.
A rajzok más jellegűek. Mert az arckifejezésük szerint nem valami kifejezőek. Kicsit emlékeztet a John Romita Jr.-féle rajzra, de ez már teljesen más jellegű.

talgaby:
K.A.P.I. legyőzhetetlen volt... de az Anti-Galactus legyőzhetetlenebb. Egyszerűen itt az fordult elő, hogy az egyik végtelen nagyobb  lehet a másik végtelennél. Millar imádja az ilyen túlzásokat, és nekem pont az jött be, hogy a várt nagy epikus összetűzés helyett Reed jön, lát, leveri, csókolom. Anélkül csinált überkirály karaktert Mr. Fantasztikusból, hogy egy Loeb-féle tesztoszteronkezelésnek tette volna ki. És Millaron kívül kevesen tudják ezt elérni.

Dark:
Szerintem jó kis sorozat ez, Millar nagyon jó író...és Brian Hitch féle rajzok is nagyon jók...  :bravo:

A Kick/Ass film is nagyon várós...Millar miatt is...

Amondin:
Kicsit megkésve ugyan, de köszönöm Talgabynak az F4 557. számát.
Alapvetően nem volt egy rossz szám, de van egy pár dolog ami fölött nem tudok elmenni.
Ilyen például, ahogy Reed legyőzi Kapit. Azzal még nem lenne problémám, hogy rövid volt a csata, ha nem mondták volna ki előtte töbször, hogy Kapi legyőzhetetlen. Azt értem, hogy nem támadhatta meg Reed-t, de ha előtte többször elmondják, hogy legyőzhetetlen, akkor legalább izzadjon meg egy kicsit Reed. Vagy ha mindenáron ilyen rövidre akarják tervezni a csatát, akkor meg ne mondják, hogy legyőzhetetlen.
A végére én nem igazán számítottam.  Ahogy kivettem Fátumnak ezúttal segítségre van szüksége, és nem az F4-t akarja megint megtámadni. Meg a ruháját elnézve szerintem valami csatából jövet térhetett be a Baxter toronyba.

wild:
Uhhh. A következő rész tuti érdekes lesz.Alig várom. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése