HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (14/411) > >>

turkia:
Hú, most megleptetek! A zongora illik hozzá. Az évkönyv fent van a Zsákon?

Sepi:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Március 11., 19:19:49 ---Érdekli/ érdekelte-e valaha is egy nő?

--- Idézet vége ---
Persze, Morgan Le Fey-jel ápolt intim viszonyt.

Peter P:
Egyértelműen vannak érzései. Ha elolvastad a második évkönyvet abban látható, hogy mennyire szentimentális. Szerintem gyakran az írók csak a gonosz és elvakult énjét ábrázolják, de sokkal mélyebb a karakter. Pl: 236-os részben amikor zongorázik Sue meg is említi, hogy soha nem hallott még senkit ilyen szépen játszani.
A szexualitást, ha van rá igénye szerintem szükséges rosszként  :) kezeli és igyekszik gyorsan és érzelemmentesen kezelni.  :hehe:

turkia:
Srácok, eszembe jutott valami, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Fátum Doktor szerintetek igényli bármilyen szinten az intimitást? Érdekli/ érdekelte-e valaha is egy nő? Mert szerintem éppen olyan hideg, mint Sidious. Talán a legnagyobb lángelme (időgépet talán ő fedezte fel elsőként, vagy nem?) , aki mondjuk 20 perc alatt rávenne egy átlagos intellektust az öngyilkosságra, de érzelmileg/testileg mi a helyzet?

SithLord:
Üdv! Köszi a F4-s v1 290.számát, talgaby és Sepi!!! :worship: :worship:
Nekem is ez jutott eszembe, mint Blue S-nek, hogyha Annihilusz  ennyire tápos, hogy Blastaart és a legénységét egy legyintéssel megsemmisíti akkor pont a F4-nek semmi baja sem lesz? :badteeth:  Jó tudom, hogy a hősök szinte érinthetetlenek voltak ebben az érában. Ámbár most Reed látszólag feláldozta magát a Föld lakossága érdekében, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy életben van és újra találkozni fogunk vele a közel jövőben.
Ennek ellenére tetszett ez a rész és ez a kis időutazás csak csavar az egész dolgon.
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése