HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Asys:
Talgaby-nak köszönöm az F4-Tűzijáték első részét! :worship:
Nekem is tetszik ez a történet! :bravo:
A grafika hasonló a Marvel Kalandokéhoz! :brow:
Több karakter szempontjából látjuk a story-t és ez nagy pozitívum!
A kíváncsi Kristály és a lázadó Fáklya miatt van egy kis (modern) Rómeó és Júlia feeling... ;D
Elég durva az Embertelenek véleménye az emberekről (és mégis, a lesújtó véleményük helytálló és szomorú, de a valóságot tükrözi)...
Johnny-t pedig nagyon is meg tudom érteni (nem túl fiatal ebben a story-ban?), nem otthon ülős típus! :)
Ami nem tetszett: a Rémes Négyes elleni harc elég érdekesen, de félbeszakadt... (Csak engem zavar ez?) :badteeth:
Elintézték annyival, hogy elfogták őket (kivéve Medúzát) és ez bekerült az újságokba... :dry:
Egy kis akció hiányzott!
(Namor-t minek rakták bele?)
Remélem a Ben és a Gorgó elleni harc nem abban fog kimerülni, hogy egymást anyázzák... :badteeth:
keildavid:
Ezer kösz a Fantasztikus Négyes - Tűzijáték 1. részért, talgaby! :worship: :worship:
Tetszik ez a történet. Johnny milyen naiv kölyökként viselkedett mint mindig. (Tudom, ez a klasszikus időszakba volt.)
Az Embertelenekről is kiderült egy-két dolog, hogy hogyan kerültek az emberek városába. (A '90-es évekbeli rajzfilmre is emlékeztet, mert ott is volt olyan történet, hogy Fáklya és Kristály találkoztak.)
Hát igen, ez még csak a kezdet.
SithLord:
Üdv! Köszi a what if történetet,talgaby! :worship:
Azt kell,hogy mondjam ez tetszett!Fátum ámokfutása totál értelmetlen volt,ez nem rá val.Szívesen olvasnék ilyen what if sztorikat,ha van még!!! :worship:
Az ERŐ legyen veled!!! :hzs-darthvader:
Galamb:
Ha már a What if-eknél tartunk esetleg nem fog átkerülni ide az oldalra a Hulk: last titan a k.net-ről? Iszonyt jó az a sztori, én marha meg nem töltöttem le annak idején :o
talgaby:
Pláne mivel ezt is a semmiből vettem elő. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése