HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (141/411) > >>

Sepi:
Nem csak olyanok lesznek, amik a foglalási listán vannak.  ;)

Amondin:

--- Idézetet írta: turkia - 2010. Június 01., 14:44:41 ---Imádom ezeket, nagyon jó alternatívák és sokszor ezek a hihető történetek.
--- Idézet vége ---

Teljes mértékben egyetértek. Sokszor hihetőbb is mint az eredetiek. Példa erre, hogy nem támad fel mindenki ötször, és ha fel is támad akkor arra valami hihető magyarázatot adnak.
És akkor lesz még alternatív történet. Az jó. :)
Megnéztem a foglalási listát, és már van tippem arra a kettőre.

turkia:
EZ AZ, WHAT IF-EK!!! :brow:  :worship: Remélem, lesznek akkor még ilyenek, Talgaby és Farek most jól felpiszkált ezekkel! Imádom ezeket, nagyon jó alternatívák és sokszor ezek a hihető történetek. Ez most reális volt, szembeszálltak, de kétségkívül el kell bukniuk mind egy szálig az "istenek gyilkosával" szemben.
 A fővonal legtöbbször iszonyatos blődli, de ezek életszagúak és sokszor kíméletlenek! Személy szerint remélem, hogy legalább az ötödik hétfőkön lesznek ilyenek!

Fáti tényleg logikátlanul járt el, minek vitte el őket, ha egyedül szállt szembe az Utazóval? Ez amúgy nem illik rá, csak úgy nekirontani? Vészterv, titkos fegyver nélkül??? Pfff.
Mindegy, de mindenképpen hihetőbb, mint a sokszor idegtépő fővonal!

Farek:
És majd én is szolgálok még legalább 1, de talán 2 alternatív történettel is.  ;)

Ennek a vége kicsit valóban fura volt, igazából nem tudom eldönteni, hogy összességében tetszett-e vagy sem. De a honosítás valóban kiváló.  :worship:

Ben Reilly:
Nagyon szeretem a What if sztorikat, mert az eredeti ötlethez képest sokkal jobb alternatívát kínálnak egy-egy sztorihoz (lásd pl. Klón saga). Ez a történet is egész jól indított, de a vége nem tetszett. Valahogy sosem értettem, hogyan változhat meg egy világpusztító karakter jelleme egyik pillanatról a másikra. Először ki akarja nyírni (jelen esetben bekebelezni a világot), utána meg keblére ölelne minden pandamackót. Galactus is ilyen, hirtelen átérzi az emberiség veszteségeit és fájdalmát, előtte két perccel meg Reed gerincét kihúzta volna az orrán át. Ettől függetlenül jó volt.  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése