HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (139/411) > >>

talgaby:
Mert valahol egy magasabb rendű hatalom nagyon utál engem... most már kint van, két perce jött vissza a netem. Pedig annyiszor megígértem már magamnak, hogy időzítés vagy sem, a tpb-ket kirakom órákkal korábban...

keildavid:
A Byrne-korszak F4 újabb része nincs kirakva.

benya11:
Köszönet az F4: Tűzijáték #1-ért!
Ahogy keildavid is mondja, anno én is a Fox Kids-es F4 rajzfilmből ismertem meg Kristályt és az Emberteleneket, egy-két momentum ebben a képregényben is úgy volt mint a rajzfilmben. A kedvenc részem ebben a füzetben, amikor Fekete Villámék megérkeznek New York-ba, és a csatornára azt hiszik, hogy meg akarja támadni őket... :hehe: A rajzok olyan közepesek, azért ehhez a sztorihoz jöhetett volna nyugodtan jobb rajzoló is.

anerk:
Új fent csak köszönet illeti a honosítókat, köszönjük!  :worship:
Számomra a legérdekesebb pontja ennek a mininek az, amikor összevetem az Ultimate F4 = Újvilági F4 első Annual-jával, amiben szintén Kristály, és Johnny találkozása a fő esemény szál. Annak ellenére , hogy az Ultimate sorozat, egy tömörebb, csak a lényeget kiragadó sorozat, az új rajzokkal sem tudja felül múlni ezeket a "klasszikus" képregényeket. Mini, ide vagy oda, aki el tud mélyedni az F4 világában, annak nem jelenthet gondot, az események "össze ollózása", bár mi tagadás tényleg jó lett volna, ha teljes részletességgel, mutatják be az eseményeket, még ha átfedések is lennének, mint az Ultimate = Újvilági történetek esetén. véleményem szerint az Ultimate sorozat, helyett, a "Klasszikus" képregényeket rendezték volna össze, sokkal nagyobb élményt nyújtottak volna a Marvel rajongóinak. Már csak azért is mert nem kéne az időrend listákat bújni, hogy mikor mit olvasson az ember. De addig is izgatottan várom a folytatást, amihez jó munkát kívánok!  :brow:

talgaby:
A R... Ré... Frightful Four elleni küzdelem elég részletesen benne van az F4 36. számában. Ez a mini az összes klasszikus jelentet ki fogja hagyni, inkább egyfajta utólagos átkötést biztosít hozzájuk, és a végén elmeséli, hogy mi volt az, ami a régi füzetekben részleteiben is olvasható volt. Nagyon sok ilyen lesz még benne, erre nyugodtan felkészülhettek.
És így utólag belegondolva talán mégse volt olyan jó ötlet az eredetik nélkül kirakni... Az a baj, én ezeknek a régieknek a javát olvastam, így nem is jelentett gondot, hogy mire utalnak egyes helyzetekben, inkább az lebegett a szemem előtt tényleg, hogy a 48. szám elején található sztorinak adjak valami alapot, hogy lehessen tudni, miről szólt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése