HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (79/411) > >>

keildavid:
Köszi a Fantasztikus Négyes 567. számot! :worship:
Az még továbbra is furcsa, hogy Fátum doktornak van mestere. Mert eredetileg sose volt rá utalás a klasszikus történetben. Bár azt tudom, hogy ezt valójában az író Mark Millar találta ki.
És az is furcsa volt, hogy mi történt pontosan, amikor arról szólt, hogy Fátum hívta az összes szuperhősöket, hogy megmentsék a világot. Bár a végén kezdet összeállni a kép, hogy mi történt pontosan. Fátum ezek szerint csak álmodta az egészet.
Egyre jobban kezd érdekelni, hogy még mi lesz ebbe a F4 történetekbe. De majd később kiderül ez is.
Várom a folytatást!

KiD:
Fátumnak elég békeszerető vágyálmai vannak tudat alatt.

Farek:
Egy kicsit várni kell a folytatásra, hiszen most az Angyalok köre következik a Hatalmi Tényezőben. De ne aggódj, makulátlan hőseink azért makulátlan hősök, hogy megoldják az ilyen dolgokat is. vagy nem...?

Asys:
Köszönöm a Hatalmi tényezők 2.3-at!  :worship:

Jó kis slamasztikába kerültek hőseink...
Nem akarom elhinni, hogy a sikerért képesek lennének ölni! (A likvidálandó személyek nélkül nem lesz változás a jövőben???)  :badteeth:
Ben beszólásain én is jót derültem!  ;D
Várós a következő rész!  :brow:

Köszönöm az MK F4 40.-et is!  :worship:

Nem semmi harc volt itt: Ben vs. óriási zöld takony...  :badteeth:
Örültem Vasember feltűnésének!  :rolleyes:

keildavid:
Köszönöm a Marvel Kalandok F4 40. számot! :worship: :worship:
Érdekes volt, hogy ebbe a füzetbe két történet volt.(Két 11 oldalas történet.) És mindkettő szórakoztató volt.
Tényleg párosával is bajba keveredtek. Johnny és Ben nagyon is marakodtak. Amilyen viccesek, mindig is valami pácba kerülnek ők ketten.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése