HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (78/411) > >>

Galamb:
  Én is köszönöm az újabb részt! Érdekes volt,  egyrészt annyira szürreális és negédes jövőt festett le Millar, hogy elég egyértelmű volt: hallucinációról van szó. Másrészt nekem viszont bejött, hogy megmutatták Fátum mire vágyik (Talán az, hogy összejött Sue-val, volt kicsit gyenge).
 Végét bevallom nem értem: most arra fog kimenni a játék, hogy a Mester mindenkivel el akarja majd hitetni, hogy ő Fátum? Mert annak nem látom sok értelmét, hogy úgy lép a helyébe, hogy mindenki tudná róla, kicsoda valójában. (Pl. Vegyünk egy zsarnok tábornokot, aki elégedetlen legfőbb ezredesével, és megöli. Ilyen esetben, a zsarnok  tábornokok nem igazán szeretik gyorsan lefokozni magukat ezredessé, a becsületükre hivatkozva. :)

Summers:
Hát nem tudom. Nekem akkor is hogy Fátumnak mestere van ezt sose fogja bevenni az agyam. :)

A House of M. amúgy sajnos a kelleténél több karaktert ábrázolt fogalmazzunk úgy furcsán. Bár az egész House of M. világa fura volt szóval ez nem meglepő.

Egy kérdés: a múltkor beszéltük, hogy a Fáklyát ugye kiírják. Tudható hogy dobja fel a pacskert?

Farek:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Szeptember 27., 07:06:10 ---
--- Idézetet írta: Summers - 2011. Szeptember 26., 22:34:27 ---még kiderül, hogy valójában egy igen mélyen érző meg nem értett szupergonosz aki csak meg akarja menteni a a világot és jobbá tenni az emberek életét
--- Idézet vége ---
Igazság szerint ez a karakter jellemének egyik legelsőnek lefektetett, máig fennmaradó, csak Kirby távozása után a sok dilettáns író által elfelejtett és elkorcsosított alapja, amit csak pár ügyesebb alkotó vett elő és használt ki normálisan. Fátum igazából nem gonosz, nem a szó gyakrabban használt értelmében. És valójában tényleg azért akarja meghódítani a világot (snitt), mert tökéletes meggyőződése, hogy az alatta jobban felvirágozhatna, mint azt bárki el tudja képzelni.
--- Idézet vége ---
Ez pedig elég jól megjelenik az Allcomics-on található A világ császára címet viselő GN-ben.

talgaby:

--- Idézetet írta: Summers - 2011. Szeptember 26., 22:34:27 ---még kiderül, hogy valójában egy igen mélyen érző meg nem értett szupergonosz aki csak meg akarja menteni a a világot és jobbá tenni az emberek életét
--- Idézet vége ---
Igazság szerint ez a karakter jellemének egyik legelsőnek lefektetett, máig fennmaradó, csak Kirby távozása után a sok dilettáns író által elfelejtett és elkorcsosított alapja, amit csak pár ügyesebb alkotó vett elő és használt ki normálisan. Fátum igazából nem gonosz, nem a szó gyakrabban használt értelmében. És valójában tényleg azért akarja meghódítani a világot (snitt), mert tökéletes meggyőződése, hogy az alatta jobban felvirágozhatna, mint azt bárki el tudja képzelni. (Amúgy lesz majd egy WI, amiben ez úgy-ahogy megvalósul). Akire te gondolsz, az inkább az a Victor von Doom, akit a House of M. F4 alatt ábrázoltak.
--- Idézet ---Nálam most Millar tökéletesen kinyírta a karakterét... :(
--- Idézet vége ---
Még ne írd le ezt a sztorit, egyelőre a felénél járunk. Még akkor se, ha igazából a második felét már nem Millar írta, csak a jegyzeteit használták fel.
--- Idézet ---Legalább valami komoly háttértörténetet kap a két új karakter Millar távozása után vagy csak ahogy említettétek visszautalnak pár régi dologra él le van tudva?
--- Idézet vége ---
Az idő sürgetése és Millar távozása miatt nem maradt alkalom kifejteni őket, így a lezáró epizódban kapnak majd egy visszatekintő szupergonosz-monológot. Von Doom mesterének amúgy az úgymond eredete egy másik sorozatban, a Marvel 1985-ben olvasható, ugyanis 2008-ban Millar csinált egy roppant érdekes crossovert a sorozataival, aminek a lényege az lett, hogy mindennek valamilyen szinten az F4-be kellett volna befutnia. Az Old Man Logan és az 1985 ezt meg is tette. Csak én meg a szokásommal ellentétben olyan hamar láttam neki ennek a sorozatnak honosítani, hogy a másik kettő közül az egyik a felénél se tart, a másikba meg még bele se kezdtek.

Summers:
Nekem még mindig az a  bajom, hogy szegény Vicből egy tökéletes losert csináltak. Egy pár kellemetlen pillanat kijutott már neki az évek során, Pl. amikor az Utazó megölte, vagy amikor a Túlontúli hülyét csinált belőle a Tikos Háború végén, vagy mondjuk amikor "feláldozta magát" magát a Végítélet elleni végső harcban, de ennyire messzire még sose mentek.
Nem elég hogy mint kiderült Mestere van, akihez képest ő egy kis fütyi (az már mellékes hogy a fickó valami csuhás múmia szerű alak akinek minden csontja látszik és már csak a kasza hiányzik a kezéből) de még kiderül, hogy valójában egy igen mélyen érző meg nem értett szupergonosz aki csak meg akarja menteni a a világot és jobbá tenni az emberek életét meg eljárni sörözni a Lénnyel.:D Ez nagyon LOL! szerintem ez a szupergonosz végső elhasználódásának legalja. Ezek után max Howard Kacsával harcolhat. Nálam most Millar tökéletesen kinyírta a karakterét... :(
Ugyanakkor arra kíváncsi lettem volna hogyha ő marad a sorozatnál az az mit hozott volna ki a gonosz pálcikaemberből. Mert végülis ha úgy vesszük még jól is elsülhetett volna, (leszámítva azt hogy Fátumból totális gyíkot csináltak) arra pedig külön kíváncsi leszek hogy kik is ők, és honnan jöttek, honnan az erejük,  mert eddig ezen a pár oldalon olyan képességekről tettek tanúbizonyságot, amik a Marvel nagy játékosainak is becsületére válna. Legalább valami komoly háttértörténetet kap a két új karakter Millar távozása után vagy csak ahogy említettétek visszautalnak pár régi dologra él le van tudva?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése