HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
Jó, hogy így tetszik nektek ez a történet, bár én nem tartom annyira nagyszabásúnak, mint a Mindörökké Angyalokat, de azért itt is megkavarodik rendesen a kavargatnivaló... :brow:
Az időutazás mindig egy kényes téma, és ha jól írják, akkor jó dolgokat lehet belőle kihozni. Ebben az esetben pedig azért is különleges, mert itt régi, klasszikus történetekhez és időpontokhoz nyúlnak vissza az alkotók. Ki tudja, lehet, hogy a távoli jövőben még találkozni fogunk azzal a történettel, ahova Wanda csöppent.
Én is külön jó ötletnek tartom, hogy a rajzstílust is igyekeztek a történetekhez szabni, szerintem sokat dob a hangulaton.
És külön köszönöm Hopkin nevében is, hogy valaki megdicsérte a borítót!
Hamarosan - és ez most nem csak duma - jön a folytatás.
Asys:
Köszönöm a Hatalmi tényező: F4 1.1-es számát Farek mesternek és Hopkin-nak! :worship: :worship:
Már nagyon vártam, hogy elinduljon nálatok ez a story! :brow:
Hasonló, mint az Avengers Forever! ;)
Szép volt a mentési akció, Ben szokás szerint sziporkázik, poénos a szövege! ;D
Jópofa, ahogy a múltba utazással a grafika is változik! :bravo:
A borító is nagyon tetszik! :pogo:
SithLord:
Üdv! Köszi a Hatalmi tényező: Fantasztikus Négyes 1.1 számát,Farek,hopkin! :worship:
A történet nagyon egyedi,tán még ehhez hasonló sem volt.Tetszik!A grafika is nagyon szép.Jó nagy behemót ez a fa óriás a csapat hasztalan vele szemben.Az időutazás pedig különösen megfogja kavarni a cselekményt.Nagyon várom a folytatást!!Tényleg jó választás volt ez a képregény,Farek,gratula! :worship:
keildavid:
Köszönöm a Hatalmi tényezők: Fantasztikus Négyes 1.1. részét! :worship: :worship:
Érdekes, hogy egyből elkezdődött a zűrzavar. Bár az elején még nem volt teljesen világos, hogy azok a terroristák mit akartak, de később kiderült.
A Faóriás vagy mi tényleg ismeretlen. Mert az F4 csapat tagja nem tudják, hogy ki vagy mi ő. És látom ez még csak a kezdet.
A hozzászólásomat folytatom tovább a Bosszú Angyalai topicba...
Asys:
Köszönöm az F4 566.-ot, Talgaby! :worship:
Volt itt minden, Mónika show (Ben nem veszi észre, hogy átverik?), Star Wars (megjött a két ,,sith''), X-Akták (földönkívüli lény boncolása fapofával), stb. :badteeth:
Fura volt így látni egy Szemlélőt (!), ki tehette ezt vele? :nemtudom:
Fátum tényleg furán viselkedett, először letérdel (ő nem nagyon szokott!), aztán szemtelenkedik a mesterrel!
Mégis mit várt? :dry:
Nem tudta, hogy mik az elvárásai mesterének vagy, hogy mekkora ereje van?
Doom e tekintetben tényleg nem tett semmit, ült a partvonalon; azt érték csak el nálam az alkotók, hogy egy súlytalan fickót csináltak a Marvel Univerzum egyik legnagyobb gaztevőjéből...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése