HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Blue S:
F4 Vol1 14.
Egy újabb remek klasszikus, ezúttal 2 ellenféllel!
A Bábos ebben a részben pont olyan őrültnek tűnik, mint az MK-nak abban a bizonyos részében, mikor vissza akarta adni Alicia látását.
Érdekes, hogy Namor a küzdelem alatt végig higgadtan cselekedett, majd az irányítás elmúltával egyszerűen őrjöngeni kezdett. Hadovált ott mindenféle bolygó foglalásról, meg mindenről. :lol:
A legjobban mégis az tetszett, hogy mindenre volt egy hala. Ki tudja még milyen halai vannak a különböző esetekre? Parfümhal, pincérhal stb.
Mondjuk, az sem volt semmi, mikor a Lény nem akarta megsérteni a kocsik fényezését, ezért egymásra pakolta az autókat. A parkolóőr volt az igazi hős: egy sziklbőrü lény kiszáll egy repülő járgányból, erre ő dupla parkolódíjat számol fel. Szerintem az átlag emberek 100%-a lefosta volna ott helyben a bokáját a félelemtől. :D
Természetesen minden hibája ellenére nagyon nagy élmény számomra olvasni ezeket a történeteket.
Köszönet a honosításért! :worship:
SithLord:
Üdv! Köszi a F4-es 14.részét,talgaby,Peter P.! :worship: :worship:
A korai történetekért nem rajongok annyira,szóval egyszer ellehetett olvasni.
SithLord:
Üdv! Köszi a F4 13.részét,talgaby & Peter P! :worship: :worship:
Azt hiszem az előttem szólók kifejtették azokat az észrevételeket amiket én is megjegyeztem volna.De azért nem siklok el az mellett,hogy Ben betuszkolta Reed-et valami csőféleségbe.. vehehe :hehe: ez milyen dolog már?!
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2013. Április 12., 12:36:24 ---Most már fejtsd ki! :)
--- Idézet vége ---
Igyekszem rövid lenni:
Igazából az, hogy emberszabásúakat használ ilyen feladatokra, még rendben is van, bár megkérdőjelezhető.
De:
- Az orángután feladatához nem kell sok ész? Pusztán megszerel mindent? Oké, valószínűleg arra gondolt, hogy megmondja, húzzon meg neki egy csavart és azt megcsinálja, de ugyanúgy beleérthettem az atomrakéta szerelést is.
- Űrhajó áttetsző kerámiából????? Anyám, borogass...
- Az orángután megmágnesezi még az embert is! Taszítja vagy vonzza, kedve szerint! Ez igen, ez már valami!
- A lejjebb már említett dolog, hogy Reed a domb mögül megragadja Lényt.
- A pávián azbesztté alakul. Nyilván tudja, miből épül fel.
Így első blikkre ezek.
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2013. Április 11., 15:25:38 ---Az, hogy mai szemmel vannak bakik a történetben, az egy dolog. De - legalábbis szerintem - van egy rakás olyan dolog benne, amit én talán már akkor sem tudtam volna komolyan menni és kibírni, hogy ne röhögjek rajta. talgaby tudna mit mesélni erről, pedig még visszafogott is voltam :)
De a történet maga nagyon jól visszaadja az akkori hidegháborús hangulatot és persze az amerikai pátoszt.
--- Idézet vége ---
Most már fejtsd ki! :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése