HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (53/411) > >>

Usagi Yojimbo:
Kösz az F! 15-öt! :worship: :worship: :worship:

--- Idézetet írta: Blue S - 2013. Augusztus 06., 13:35:15 ---Az Alkotó későbbi sorsát már ismerjük, a börtönben megnő a haja és mivel nem tud megfésülködni megőrül.  :lol:

--- Idézet vége ---

Hol találkoztál az Alkotóval?

Blue S:
F4 Vol1 015.

Nem is tudtam, hogy az Alkotó ilyen hamar felbukkant a Marvel Univerzumban. Remek belépője volt, sikerült megizzasztania az F4-t. A zsenialitása szinte Reed-evel vetekszik. Az androidjának az eredettörténetét nem ismertem, nem gondoltam volna, hogy Mr. Fantasztikus jegyzeteiből hozta létre. Azt hittem, hogy ő maga találta fel és alkotta meg.

Az Alkotó későbbi sorsát már ismerjük, a börtönben megnő a haja és mivel nem tud megfésülködni megőrül.  :lol:

Érdekes volt, ahogy a Lény rászólt Fáklyára, hogy ne füstölje tele a szobát. Ha jól emlékszem később többször is szerepel szivarral a kezében a Baxter épületben.
A történet rámutat arra is, hogy az F4 már most olyan, mint egy család. Sokszor egymás idegeire mennek, de ha hosszabb ideig távol vannak egymástól, akkor már hiányoznak nekik a többiek.

Köszönet a honosításért!  :worship:

talgaby:
Ó, ilyen részletekbe ne gondolj bele. Akár Stan írta, akár Kirby – lehetséges, hogy ekkor még Stan, mert csak 1963 második felében robbant a palettájuk és kezdte leadni az összes írói teendőt –. egyikük sem figyelt oda annyira a részletekre. Stan szerkesztőként később is azt nézte, hogy a világuk legyen egységes, Kirby pedig, bár elképesztő fantáziával bírt, csak pár elemivel rendelkezett, vagyis lesznek még később eget verő tudományos marhaságok, amiket Stan se szúrt ki (többek közt azért, mert ő se sokkal iskolázottabb).

Usagi Yojimbo:
Köszi az F4 14-et! :worship: :worship: :worship:
Ezt a Bábost soha nem értem. Miért nem irányítja a Fantasztikus Négyest is? Pedig már elintézték nem is egyszer, de úgy tűnik, nem tanult a hibájából. Lenyűgöző. hogy milyen gazdag a tenger élővilága (gondolok itt Namor százféle halára, amik csak úgy, a semmiből jelennek meg). Látszik ebben a történetben is, hogy Sue-nak fontos szerepet kellett adni, mint a leggyengébb képességű tagnak, így újból elővették a Namoros szerelmi szálat.
Lenne egy kérdésem: milyen magasan van Namor várának kupolája, hogy az óriáspolipnak kb. öt perc kellett az eléréséhez?

SithLord:
Üdv! Köszi a Fátum: Az uralkodó visszatér 2. részét,talgaby! :worship:
Először fura volt olvasni Fátum gondolatát,hogy Franklin digitális avatárja "engedélyezte" a belepiszkálást ebbe képzelt világba.Persze így volt,de Fátum ezt követően megmutatta az igazi mivoltát :hehe: 
Továbbra is érdekes,várom a befejező részt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése