HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (404/411) > >>

Micho:

--- Idézet ---Tényleg kellene már F4 honosítás. Ki gondolja még így?
--- Idézet vége ---
tényleg, ki?  

sztem az F4 ugyanolyan nagy kedvenc lehetne, mint mondjuk a Bosszú Angyalai, nem? anno amikor beindítottuk, azzal a céllal tettük, hogy megismerjék az emberek az Avengerst, hisz alig volt honsoítva... ma már... történelem   vajon lenne az F4-nek"akkora" rajongótábora is itt a fórumon? jönnének a vélemények? mert csak úgy érdemes beindítani

[OFF]

--- Idézet ---Mi? HOL? Ki emleget itt RETRO-t? Mi lesz a retrózás tárgya?
--- Idézet vége ---

ez a nagy kérdés, ígérem, nagy meglepődések lesznek, a tárgya még maradjon titok, de menjünk át vele a minden más képregénybe, esetleg ott lehet találgatni

[/OFF]

talgaby:
(Gonoszkodó megjegyzés:)
MI tartott eddig, regnar? Már vártam ezt.   És nem csak Te várod, én is, de nagyon.

regnar:
Mi? HOL? Ki emleget itt RETRO-t? Mi lesz a retrózás tárgya?  
Ilyen hívószavak esetén nálam életbe lép a "vérszagra gyűl az éji vad" effektus    

talgaby:
AZ F4 titka? Fogalmam sincs. Abból a kevéásből amit én olvastam az jöt le, hogy Reed a nagyeszű tudós, akinek mindenre van ötlete, csak néha eléggé belefeledkezik a munkába; Sue a mindenkiről gondoskodó védelmező anyatípus (és még az az erőmező-dolog is segít neki); Johnny a tipikus forrófejű kölyök, aki mindig belekeveri magát valamibe (és sokban hasonlít Pókfejhez); Ben pedig a morgó medve, aki mindenkit lezúz, aki a cspat útjába áll. Talán ez a különbözőség az, ami tetszik az embereknek. Meg hohy elvileg ők A Hősök (még az Angyaloknál is inkább), akik több száz füzetben mentették meg a Földet különböző ellenségektől. Elvégre hivatalosan Galactus is az ő játszópajtásuk, szóval nem igazán kispályásak.

Tényleg kellene már F4 honosítás. Ki gondolja még így?

Micho:

--- Idézet ---próbálom nem elragadtatni magam. Retro 7 Hú-HÚ És mit retrozunk?
--- Idézet vége ---
na ez az!    nemsoká kiderül

--- Idézet ---Úgy látom egy ki sugalatnál több kell, úgyhogy mennek a nindzák
--- Idézet vége ---

jöjjenek nyugodtan, én csak a nindzsáktól tartok

--- Idézet ---De például karácsonyi frissitésnek milyen jó lenne és jó pár rész már honosítva van belőle úgyis
--- Idézet vége ---

hát ha hiszed ha nem, már most megvan, mi lesz a karácsonyi frissítés  jóóó kemény lesz, és hosszúúú    (nem az, és nem is katonaság   )

--- Idézet ---Azért nem rossz, alig egy napja nyílt a topic és már 30 hozzászólás van benne. Talán mégiscsak lenne igény F4-re.
--- Idézet vége ---

nekem is úgy tűnik  reméljük Gabe holnapra is beszámol az olvasmányélményéről

amúgy az F4-nek mi lehet vajon a titka? ez a 4 különböző személyiség? mert pl. aki Pókembert szereti, azt a karaktert majdhogynem megtalálja a Fáklyában, ő is szeret két tasli közben odamondogatni... na meg szivatni a Lényt

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése