HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Punkológus:
--- Idézet ---most kénytelen vagyok kihajítani a szakadt hálózsákomat, már abban se bújhatok el
--- Idézet vége ---
Hát ja, nagy megleptés érne bújkálás közben, ha hirtelen egy nindza is beugrana melléd
--- Idézet ---Szerintettek ki a leghatalmasssab az f4böl? Szerintem Sue Storm.
--- Idézet vége ---
Igen, őt sokáig úgy reklámozták, mint a nő aki legyőzte a Hulkot, pedig a Hulk általában kiverte a Lényt. És az F4 elején még ő volt a leggyengébb, hisz akkor még csak láthatatlanná tudott válni, oszt annyi.
Micho:
--- Idézet ---De most komolyan, én az f4 el márcsak a Bósszú Angyalai crossvereiben találkozom, persze az Ultimate f4-et vásárlóm.
--- Idézet vége ---
akkor te aláírsz egy kötelezvényt arra az esetre, ha F4 honosítás indulna be, hogy állandó törzsvéleményező leszel?
--- Idézet ---Szerintettek ki a leghatalmasssab az f4böl? Szerintem Sue Storm.
--- Idézet vége ---
én is őrá tippelek, Lényt azért egy kozmikus erő simán leverheti, míg Sue az erőterével bárkit?) képes visszatartani, csak gondolom az erőnlététől függ, hogy mennyit vesz ki belőle a dolog. Reed-et is nehéz elpusztítani, de offenzív bevetésre nem küldeném és Fáklya is jó lehet a harcban.
de sztem az F4 lényege, hogy együtt igazán erősek, és így tudnak győzni.
nickfury:
De most komolyan, én az f4 el márcsak a Bósszú Angyalai crossvereiben találkozom, persze az Ultimate f4-et vásárlóm. Szerintettek ki a leghatalmasssab az f4böl? Szerintem Sue Storm.
A Comor lefoglalta? Nem kell őket sürgetni, csak legyen szép a beírás/fordítás.
Micho:
most kénytelen vagyok kihajítani a szakadt hálózsákomat, már abban se bújhatok el
Punkológus:
Peidg igazán tarthatnál a nindzáktól, ugyanis sokkal veszélyesebbek mint a nindzsák. MERT a nindzsák köztudottan mindig zsákba futva közelítik meg az áldozatukat, ezért került be a nevükbe a zsák kifejezés is. Ha éjjelente elhagyott ébenfekete zsákokat találsz enyhe lábszaggal, akkor tudhatod a vég már közel. Mert nem sokára meghallod azt a halk sejtelmes ki puffogást, ami gyors szívverésre emlékeztet, pedig csak egy közeledő zsákbafutó nindzsa. Már ellenük is kevés egy normális nyugati ember esélye. Viszont a Nindzák a legfélelmetesebbek. Ők a nindzsákból alakultak ki, tulajdonképpen ők az idősebb, tapasztaltabb nindzsák, csak nindza a nevük. Ez pediglen azért van, mert a zsákjukat már nagyon sokszor használták és így a zsák alsó része már kilyukadt. Innen van a nevük is, mert amíg a nindzsáknál a Zsák a teljes zsákot jelöli, addig a nindzáknál az S betű eltűnése szimbolizálja a zsák hiányosságát, lukasságát. Ezért -és most reszkess- kitudják dugni az egyik lábukat a lyukon. Ez azt eredményezi, hogy vég elött még azt a tompa puffogást sem hallod, ugyanis azon az egy kilógó lábukon saszéznak el az áldozatukig, testsúlyukat a roppantul misztikus lábujaikról a hihetetlenül rejtélyes sarkukra áthelyezve. Tulajdonképpen nincs menekvés. És még nem is meséltem a legendás, máramár életében mítoszá váló Nindák mesterröl, aki egy feket szakadozott aljú zsák-szoknyába közlekedve végzi ügyes-bajos dolgát. A nagy tudással bíró emberek sokszor öngyilkosságot követnek el, ha zsákfoszlányokat találnak a házuk közelébe. Én figyelmeztettelek...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése