HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
A retró-hét ígéretesen hangzik.
Ezt a projectet pedig nyugodtan megszervezhetnéd, izgalmas lenne ( a szervezés és a két kiadvány is).
Azért nem rossz, alig egy napja nyílt a topic és már 30 hozzászólás van benne. Talán mégiscsak lenne igény F4-re. Ezt nem akarod szintén megszervezni? Ilyen ütemben haladava pár képregény itt, és leverné az F4 még az Avengers-topicot is... Jó, csak vicceltem, jó lesz Fairlight munkája a CoMoron is (esetleg elkérni tőle párat és szerezni hozzá csapatot...)
Csupa jó ötlet, és ebből is látszik, hogy sürgősen pihenésre van szükségem, már megint írogatok itten mindenféle dolgokat össze-vissza...
Punkológus:
próbálom nem elragadtatni magam. Retro 7 Hú-HÚ És mit retrozunk?
Úgy látom egy ki sugalatnál több kell, úgyhogy mennek a nindzák
Naaaa mindegy.
...
De például karácsonyi frissitésnek milyen jó lenne és jó pár rész már honosítva van belőle úgyis
Micho:
--- Idézet ---És most már csak egy finom gyengéd sugalat kell a koprudució királyának, Michonak, hogy megszervezze a honsítását e nagy becsű műveknek
--- Idézet vége ---
hmm... mintha hallottam volna vmit.
tény, hogy pár nagy projectet tető alá hoztam már, szóval télleg van némi gyakorlatom a szervezésben de ezt most sajna nem tudom megígérni.
viszont a következő nagy project már a kapuban ácsorog, hogy bebocsátást nyerjen azt hiszem most írom le nyilvánosan először, hogy: Retró-hét! (mielőtt lelkesedésbe kezdel, vigyázz, nehogy tévútra vigyen a fantáziád
Punkológus:
Amikor ez a 2 gyűjtemény kijött, akkor még csak 10 év távlatából kelett visszaemlékeznie.
És most már csak egy finom gyengéd sugalat kell a koprudukció királyának, Michonak, hogy megszervezze a honsítását e nagy becsű műveknek
talgaby:
Nekem nincsenek piros x-ek, csak simán "user posted image". Mindegy, a link működik. Erről már hallottam valahol, gyakorlatilag tényleg mindent meg lehet tudni belőlük a Marvel-képregények (h)őskoráról, izgalmas olvasmány lehet, szeretem az ilyen dolgokat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése