HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (379/411) > >>

Punkológus:

--- Idézet ---Kicsit félreértettél, Az Ember a legfelül lévő öltönyös alak. Akkor gondolom tényleg nem ismered a postást
--- Idézet vége ---
Na most elásom maga    

Először is szeretném üdvözölni és méltatni a 2 új honosítót. Igazán kitetettek magatokért, csak így tovább!  Troll-t is megdicsérném, nagyon trükösen meg lett oldva Devos lába a boritón  Ha nem nézem meg az eredetit, akkor fel se tűnt volna a változás.

Ez tényleg egy közepes rész volt a jobbik fajtából. Nehéz ezt a Devost komolyan venni a hozzáálása miatt. Aki űrhajót csinál az fenyegeti a békét, úristen, mondja ezt egy olyan fickó akinek trófeákkal és rabokkal van tele a hajója és állig fel van fegyverkezve  Egyébként csak én érzek nyúlást a Predatorból? Trófeák, 2 karom a bal kézen, "hőlátás"... Mindenesetre gyanus. Viszont Devos eredete érdekelne, hogy jutott idáig, miért gondolja azt amit, stb. stb. (szerintem kidobták a bolygólyáról, mert nem bírták elviselni) Az is felcsigázott, hogy vajon mi lehet a "tojásban, milyen szörnyü dolgot rejtegethet. Szóval én várom a folytatást, gyerünk srácok  , főleg akkor ha Ben tovább nyomja a poénjait  .
 Hoppá még valami, hogy lehet az, hogy az univerzumban mindenki beszéli az angolt? Meg Devos szájából elég hülyén hangzanak a "emberfeletti képesség" és az "embergyűlölő bohócok(????  )" kifejezések

UI: Az F4 közelébe minden űrhajó tönkre megy? 2 rész alatt ez a harmadik

Gabe:
#359: Mivel csak egy lelkes újjonc vagyok az F4 világában, ezért a mellékelt 2 rész (357-358) rettenetesen összezavart: Alicha a Byrne korszakban a Lény oldalán volt, most meg Fáklyának volt a "felesége". A 357-nél azt hittem hogy én emlékszem rosszul, de szerencsére gyorsan összeált a kép. A történetek nagyon tetszetek.
Az a cirka 10 év ami a JB korszak kezdetétől idáig eltelt jól érzékelhető. Byrne inkább a (ahogy Punkológus is megjegyezte) 60-as évek felé kacsingat néhol, úgy ezek az epizódok már a modern időket hordozzák magukban. Nagyon izgalmas a megkezdett új széria, ezért kiváncsian várom a folytatást     . Természetesen a fordítás/beírás is jó lett, úgyhogy csak így tovább.

talgaby:
Kicsit félreértettél, Az Ember a legfelül lévő öltönyös alak. Akkor gondolom tényleg nem ismered a postást:
Ő Willie Lumpkin, gondolom a Pókemberből ismerősen cseng a név, egy ideig vendégszerepelt ott May néni lovagjaként. Ő az F4 postása, és az egyik legkedvesebb barátjuk. Egy-két történetben nagyobb szerepet is kap, az egyik Marvel Feature-ben még van egy önálló története is! A borítón azért szerepel, mert az írók is fontosnak tartották a hűséges postást. A kapcsolata Stan Lee-vel pedig az, hogy a mozifilmben ő maga alakította Lumpkint. (lehet vadászni a képekre...)
Impossible Man (van neki magyar neve?) azért van ott, mert ő főleg az F4 "ellenfele", először is az F4-ben, a 11. számban szerepelt. De valójában ő egy "félreértett" figura, alapvetően egy jófiú.
Kirby 1936-ban kezdett el saját bevallása szerint képregényeket rajzolni (ekkor 19 éves volt), egy újságnak csinálta a napi comic stripeket. (A szakmai életútja egyébként is kalandosnak volt tekinthető.) Egyébként ha érdekel Kirby örksége, akkor ajánlom ezt a linket.

A *második* sztori eredetileg egy átdolgozott/rövidített újrakiadása az F4 #5-nek, (író: Stan Lee, rajzok: Jack Kirby), sokat nem akarok elárulni róla, mert egy nap talán megcsinál(tat)om F4-extraként. Röviden annyi, hogy Fátum doki kihívja őket, és különböző korokban (vagyis anak látszó díszletekben) harcolnak az életbenmaradásért (igazság szerint csak azért rakták bele, hogy beleírhassák vissza Herbie-t, a robotot).

Punkológus:
Persze én is rájöttem azért, hogy az az Ember  (bár nem ilyen a megszokott ábrázolása) és gondolom fölötte pedig A Király Kirby feszit. Viszont az a kérdés is felmerül, hogy miért van a képen a Lehetetlen Ember (egyáltalán nem bioztos, hogy ez a neve) a Fáklya alatt.

Jó lenne megtudni, hogy Kirby hány évesen kezdte a szakmát, hisz már a II. vh idején is rajzolt.

+++

az eredetiben mi volt a 3. történet benne?

talgaby:
Remélem azt a postásról szóló kommentet csak viccnek szántad, mert ha Stan Lee megtudná, hogy szerinted nem való oda, igencsak megharagudna.
Egyébként örülök, hogy tetszett, a retrós hangulat engem is nagyon megfogott benne. Fátum itt egy kicsit tényleg el lett szúrva, de a következő megjelenése már nagyon is illeni fog az öreg vasfejűhöz. De addig is majd Frankie Raye-el, és az ő nagy titkával fogunk foglalkozni...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése