HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (378/411) > >>

talgaby:
Az I. Titkos Háború a Knet talpraállásával immár ismét elérhető náluk. Eléggé fontos alapmű lett a Marvelnél. Ot állt be Amazon is az F4-be Ben kiesésével. És ez vezet el minket a #275-ös számig, amit már alig várok, hogy megjelenhessen egyszer. Aki ismeri, az tudja, hogy miért. Aki meg nem...az várjon türelemmel.

Ja, és amit eddig igen alaposan kihagytam:
Üdv Sámson doki és Tom Fireheart az F4-részlegben! Végre beindulnak a dolgok.

Gabe:
Nem kukacoskodni szeretnék, mert az jönne le hogy nem tetszett, holott nagyon is bejön, és én már most könyörgök a heti frissért   ... de: akkor a hajón lévő Gépeknek kellene ismernie az emberi anatómiát, ez pedig egy kicsit bajos, úgyanis egy másik galaxisban vannak, ahol emberrel még nem találkozhatot senki. Ez olyan mintha mi a szürkékhez    adnánk ki mindenféle diagnosztikai programokat...
Vagy mesebeli lényekhez

De nekem tetszett a sztori, nem foglalkozom ilyen hülyeségekkel, csak ha felvetődött akkor gondoltam hozzá teszek pár észrevételt én is. (de inkább fogtam volna be   )

--- Idézet ---gondolom az első titkos háborúról már hallottál (netán olvastad)
--- Idézet vége ---

hallotam pár szóban, meg pár részt láttam is (Pókembereset), de globálisan sajna az egész sztorit nem ismerem...  
De ezt úgyis pótolni fogom.

--- Idézet ---hetente fogtok könyörögni az új részekért!
--- Idézet vége ---

én már most ezt teszem  

dr samson:
Na úgy látom felszaporodtak a hozzászólások, ideje válaszolni!

Punkológus: köszönjük a jó kívánságogat és ha érdekel Devos eredete, akkor    arra még várnod kell egy kicsit, mivel majd később fog szerepelni a képregényben így nem árulom ell, hogy majd kénytelen legyél elolvasni  

Gabe

Először is Johny és Alicia: gondolom az első titkos háborúról már hallottál (netán olvastad), annak a végén a Lény ott marad a Túlontúli bolygóján és amíg távol van azalatt az idő alatt jönek össze (ebből aztán később lesznek is bonyodalmak) és ezután már tudod mi történik.
Ja és arra nem gondoltál, hoyg Devos hajóján vannak olyan műszerek, amivel meg tudja állapítani, hogy Alicia vak?  

Egyébként ez tényleg egy közepes szám volt és még lesz is pár ilyen, de azt garantálom, hogy ha elérünk a 371. számhoz, utána hetente fogtok könyörögni az új részekért!

Gabe:
Hát igen, de erről a kompatibilitásról, angol tudásról, meg az ilyen apró problémákról eltekintve mint hogy Reed simán tudta kezelni Devos számítógépét (úgylátszik Inter-Galaktikus szabvány lett a Neumann féle alapelvekből   ), meg pl. Devos tökéletesen ismeri az emberi anatómiát, ahhoz hogy egy pillantásból megállapítsa azt hogy Alica vak, és így tovább. Szóval az efféle "apró" bibik nézéséről már Holywood sikeresen leszoktatott. Ezen szembeötlő hibáktól (van még pár sajna   ) eltekintve szerintem nagyon jó, úgyhogy jöhet még.  

Micho:

--- Idézet ---Hoppá még valami, hogy lehet az, hogy az univerzumban mindenki beszéli az angolt?
--- Idézet vége ---
hehe, erre pontosan az F4 #237-ben fog fény derülni, Byrne ezt is megmagyarázza  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése