HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
Ez az utolsó mondatod jobban esett, mint eddig bármi. Vagy nagyon késő van, vagy kezdek öreg és szentimentális lenni...
A gond azonban az, hogy esélye sincs versenyre kelni egy hivatalos fordítóval, ráadásul még emlékszem a régi Kandi-lapok fordításainak minőségére, ahol egy-két névtől eltekintve nagyon magas szinten művelték a dolgot. És sajnos tudom, hogy ilyenkor elkerülhetetlen az összehasonlítás, amitől, ha lehetek őszinte, tartok. Nem tudom, hogy egyáltalán meg akarjuk-e jelentetni azokat a részeket, vagy el lesznek intézve egy "ld. a Marvel Extra #x-ekben" felirattal. Még messze vagyunk attól a résztől (még nem is értem a fordításokban se oda, pedig van előre megírva egy pár). Ha odajutunk, majd elválik. Komolyan nem tudom. Nem rajtam áll a döntés, én csak egy sima fordító vagyok, nem több.
Na mindegy eleget írtam már magamról - gondolom már mindenki unja, megértem - ideje visszaadni a szót a kedves fórumozóknak és az F4 témának.
Ja, és üdvözlet az új, képiesített Punkológusnak. Hát csak elhoztad ide is. Gratulálok! Akkor már itt is lehet szokni az új "arcod".
Punkológus:
Na akkor még jobb lesz Szépen, minden kifejezést összefogunk hasonlítani és ízekre tudjuk szaggatni a fordításokat
Egyébként meg nagyon is megfelel a fordításod. Olvasmányosan, élvezehetően fordítasz és így legalább majd tudjuk dicsérni is, hisz lesz alapunk összehasonlítani valamivel.
talgaby:
Nem (csak) rajtam múlik. Ha az én fordításomban megfelel, akkor tőlem kikerülhet. Csak aztán senki se jöjjön, hogy "a Marvel Extrában nem így volt". Ugyanis nincs egyetlen régi Marvel-képregényem se már (és azt nem is olvastam).
Punkológus:
De mások kérik, ugyanis vannak kimaradt oldalak és az ember jobban tud úgyis olyat véleméyezni, amit már vagy 500-szor forgatott oda-vissza. No szóval én támogatom a felkerülést
talgaby:
Ha már ennyire ellenzed, akkor igen.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése