HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (373/411) > >>

avengers:
Nekem nagyon bejőn az f4 amugy boszuangyal rajongo is vagyok sajnos azt farek nem nyomatja már.A galaktikus perből remélem nem teszitek fel majd ugyanazokat a részeket amik a marvel extrában bene voltak régen?
Ugye nem?

dr samson:
Ha jól látom Gogonita a DeFalcos F4-et olvasta, így először is köszönjük szépen a véleményezést. Másrészt: igen, a Fantasztikus Ötösben ez a lány (a rendes neve Lyja) Johnny felesgége, de nem csak ott... most viszont többet nem mondok, mert az már komoly spoiler lenne, majd mindent megtudtok a 370-371. és az utána következő számokból!   Amely egyébként véleményem szerint a legjobb F4-es korszak lesz.  Másrészt Devos, hát igen, tényleg kicsit túlbonyolítja a dolgokat, de ez majd a későbbi megjelenései során is jellemző lesz rá. Ja és hamarosan jön a történet lezárása!

talgaby:

--- Idézet ---A Marvel Comicsos beszólás az eredetiben is így volt?
--- Idézet vége ---

Így. Egy az egyben.

Gorgonita:
Azt hiszem utolértem magam f4 fronton.

Az a 2 rész, amiben az alakváltó és Alicia története bonyolódik második olvasatra is hangulatos volt. A csapatra jellemző történetvezetés, nem várt meglepetéssel indít, hogy aztán hihetetlen kalandba torkoljon. Igazi klasszikus, ami Ben és Jhonny karakterének is emlékezetes elemét adja. A Fantasztikus Ötösben ez az Alakváltó "lány" lesz Jhonny felesége?

Az ezt követő történet már kevésbé jött be. Az ellenfél motívációi eléggé logikátlanok, mondhatni tulspilázza a dolgot egy kicsit, és ha nem erőltetnék a történet közepén a bunyót a rabul ejtett lényekkel, hanem inkább az automata védelmi rendszerrel -pl robotokkal -viaskodnának, akkor a rabok az oldalukra is állhatnának, és a végén az íróknak nem okozna gondot, hogy hova tegyék őket. Leszámítva a hangulatos idegen űrhajós kezdést, azt hiszem e felett a történet felett tényleg eljárt az idő.

Az új Fáklya sztorija számomra azért érdekes, mert valaki végre együtt említi a régit és az újat, (és a mégújabbat.). Eddig abban sem voltam biztos, hogy egy univerzumban léteztek-e, hisz a régit csak egy mi lett volna ha sztoriból ismerheti a hazai internetező közönség. Az eleje kissé lassan indított, de Frankie mutatványa a hálóköntössel legalább izgalmasabb volt, mint legutóbb a kívángatós pali útja a munkahelyére.
 Lény és Herbie egymásratalálásával azonban a sztori is magára talált.   A Marvel Comicsos beszólás az eredetiben is így volt?  
 Kíváncsian várom, hogy mi lesz szegény Lénnyel...

Punkológus:
Nekem meg még fel kell vennem újból a fonalat, de így előre beszúrnám azt a megjegyzést, hogy szerintem a Lény hitelesebb száradt sár formájában, mint nap-által-kiszívott-és-megrepedezett formában.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése