HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (332/411) > >>

Remy:
Hy!

most olvastam el a f4 243-at és nagyon tetszett.Jók a képek , a fordítás a beírás .Egyszóval ez ismét egy remekmű.Régebben nem szerttem a fantasztikusokat de egyre jóbban befészkelik magukat a szívembe.meg egyszer kössz.A további munkához pedig sok sikert.    

talgaby:
OFF:
Nem, a Deception története (a kamidogu-háború) nincsen benne, csak annak még nem érkezett meg a hivatalos történetfolyama, mert a legújabb részből "kifelejtették" a biográfiákat, így gyakorlatilag 2 éve áll a történet.  Meg persze ez csak az MK-multiverzum főága - az összefüggő játékoké - van ezen kívül legalább 5 különböző alterverzum is (majd talán azokat is egyszer, bár ezt kétlem). Ami többé-kevésbé teljes, az a karakterleírások, ott benne van nagyrészt az is, ami a nagydoksiból még hiányzik. Meg majd egyszer vmikor befejezem a játék-leírásokat is, abban is vannak még plusz infók, csak arra nincs nagyon időm mostanság.
ON

--- Idézet ---Na puff. Még az ilyen élő enciklopédiák is tévednek néha...
--- Idézet vége ---
Igen, de nem ekkorát. Csak az a baj, hogy Kirby-t és Ditkot állandóan keverem vmiért.

pepo05:
Úúúúúúúúúristen. letört a körmöm Úúúúúúúúristen!!!!  
Na puff. Még az ilyen élő enciklopédiák is tévednek néha...mellesleg, vasárnap nem is tudom hogy, valahogy belekerültem a Mortal Kombat-ba. Ismét. Elkezdtem olvasni a YBK-n lévo dokumentációdat...szép, monumentális munka, gratulálok! Van benne egy komplett történetfolyam... az teljes MK történelem?

talgaby:
Hoppá... ez naaaaagyon égőőőőő! Jack Kirby rajzolta az F4-et, nem Steve Ditko. Ááááááááh!

Az alapkoncepció az volt, hogy az F4 legnagyobb ellenfele... Isten legyen. Egyébként ezt elég kevesen látják meg a történetben, amíg el nem mondják nekik. Onnantól egy kicsit másképp néz rá mindenki.
--- Idézet ---Már megint szentimentális vénemberkedsz?
--- Idézet vége ---
Jóvanna, öregszem. Bezzeg még az én időmben...

Punkológus:

--- Idézet ---Ditkonak valójában nagyobb szerepe volt, mint az Embernek. Jóformán az egész ötlet tőle származott,
--- Idézet vége ---
ööö... nem Kirby-nek inkább? Úgy tudom Lee adta ki a parancsot "hozzátok el istent a Földre" vagy valami hasonlót.
--- Idézet ---Komolyan, ilyen szép dícséretet már nagyon rég kaptam. Meghatódtam.
--- Idézet vége ---
Már megint szentimentális vénemberkedsz?  Egyébként szívesen, csak őszíntén elmondtam a benyomásaimat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése