HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (331/411) > >>

yosha:

--- Idézetet írta: Sepi ---Thor a kalapácsának erejével valamint Reed Starktól elkért technikájának segítségével feltámasztják Galactust. Ezután pedig Frankie úgy dönt, hogy Galactus hírnöke lesz, ezzel megmentve a Földet. Szerintem jól elsült  . Érdekes volt nézni, hogy Frankie mennyire felszabadut lett annak hatására, hogy már a kozmosz lett az otthona.
--- Idézet vége ---

Szerintem ez a Frankie-s dolog a legmeginditobb az egész sztoriban. SZegény csaj...
Érdekességnek: a F4 rajzfilmben egy rész alatt tudták le az egészet: Frankie feltünését, Terraxot, Galactust, a harcot vele, és a távozását. Nem volt a legjobb megoldás.
Köszi szépen, lassan átrágom magam az egészen, szerintem jo dolog hgoy igy összegezve mentek a sztorin.
Köszike  
A rubik kocka tényleg büszkeség

Farek:
Én arra voltam büszke, hogy Rubik kocka volt Lény kezében. Jóleső érzéssel töltött el.

talgaby:
Szívesen. Most ezzel eszembe juttattad, hogy mi jön legközelebb. Az egyik kedvenc részem a második kötetből.

Sepi:
Na, át is rágtam magam az F4 244-es számán. Hát nem teljesen az történt benne amire számítottam az előző két rész alapján  . Kicsit megdöbbentő volt, hogy milyen fordulatot vett a sztori: Thor a kalapácsának erejével valamint Reed Starktól elkért technikájának segítségével feltámasztják Galactust. Ezután pedig Frankie úgy dönt, hogy Galactus hírnöke lesz, ezzel megmentve a Földet. Szerintem jól elsült  . Érdekes volt nézni, hogy Frankie mennyire felszabadut lett annak hatására, hogy már a kozmosz lett az otthona. Azon viszont jót röhögtem, hogy milyen arcot vágott Collins a csekk láttán, és amikor ment kifelé az épületből...   Zseniális. Ennél már csak Lény volt jobb a második végszóban a rubik kockával  .
Most már csak az ami nagyon érdekes, ahogyan Franklinben felszabadultak a mutáns erők. Lehet, hogy nekem is rubik kockáznom kellene  . Szóval biztosan jó lesz a folytatás.
A beírás és a fordítás teljesen profira sikerült. Köszönet érte Dórikának, talgabynak és Michonak  . Csak így tovább. Ja és boldog Mikulás napot nektek.

Troll:
Itt is... Frissülés Bryne féle F4 244

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése