HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (327/411) > >>

Punkológus:

--- Idézet ---Namármost az oké, hogy Frankie lett az új hírnök...de ezután mi történt G-vel? Mégis volt ereje elmennia bolygókig vagy mi?
--- Idézet vége ---
Frankie bevállalta, hogy életmilliárdokat fognak kioltani az űrben, úgyhogy elmegy közeli zabát keresni, ahova Nagy G még eltud menni, a sok gülüszemü meg cseszheti.
--- Idézet ---Valami kozmikus egyensúly vagy efféle...ez a "meg kell mentenünk minden élőlényt" szöveg olyan szinten sántít, hogy nem tud járni.
--- Idézet vége ---
Nekem itt igazán az volt furcsa, hogy ha összeveted a CW-vel akkor ott meg hideg számító érzelem mentes tudós.
--- Idézet ---Pedig Reed ilyen: nem ölne meg senkit se
--- Idézet vége ---
Na meg AmKap támogatta az ötletét, tehát akkor nyílvánvaló, hogy ennél klaszabb dolgot még biztos nem csináltak a galaxisban

talgaby:
Ha azokat a hibákat kicsit konkrétabban megmondanád, annak örülnénk. A fordításnál tudom, hogy a 2. kötetnél már előfordult, hogy kicsit kedvtelenül álltam neki, ezért lehet, hogy nem csak pár helyen sántít (a harmadikban is lesz egy ilyen sztori, azt 1.5 hónapig, 4 nekifutással csináltam meg végül).
G. megmentése: Pedig Reed ilyen: nem ölne meg senkit se, és tudja még az első találkozásukból, hogy G. nem gonosz, és hogy sokkal hatalmasabb és fontosabb lény annál, hogy csak úgy kinyiffanjon egy isten háta mögötti kis galaxisszéli bolygón.

pepo05:
Szóval végigolvastam ami eddig a II. Byrne kötetben volt. Szép munka, nagy köszönet érte talgabynak Dórikának és Michonak...  
Bár meg kell mondjam a beírásban volt most hiba, vagy 3 is. Egy helyen vagy (két helyen?) kicsit erőltetettnek éreztem a fordítást...persze ezt csak említem, engem sosem zavart igazán az ilyesmi. Viszont egyvalamit nem értettem soha...azt mondta Giant G. hogy nincs ereje elmenni a Reed által ajánlott bolygókhoz. Namármost az oké, hogy Frankie lett az új hírnök...de ezután mi történt G-vel? Mégis volt ereje elmennia  bolygókig vagy mi? Mert az nem változtatott semmit az éhségén, hogy lett egy hírnöke...Frankie testén később erőstettek? Mert az alapképességi nem valami vaskosak azért. Illetve még egy dolog, amit sohsem értettem még. Minidg azt hittem, hogy Giant G. megmentésének van valami magasabb, felsőbbrendű oka és célja. Valami kozmikus egyensúly vagy efféle...ez a "meg kell mentenünk minden élőlényt" szöveg olyan szinten sántít, hogy nem tud járni.

talgaby:
A Marvels negyedik könyvében eléggé sajátságos szemszögből közelítik meg Gwen halálát. Szerintem jobban van megírva, mint az eredeti, az egyedüli lényeges különbség történeti szempontból csak az, hogy a Marvels #4 teljes megértéséhez elengedhetetlen a két Stacy halála eredeti történeteinek ismerete is.

Na de vissza Galactushoz... igazság szerint, ha az ember odafigyel a halálakor, akor már ott benne volt, hogy vissza fog térni. Említ egy kimondhatatlanul nagy fenyegetést, ami el is jő, mikor ő meghal (vagyis inkább sztázisba került), és annak megállítására hozták őt vissza. Jó sztori lehet, meg kéne szerezni.

Sepi:
A Marvels-re úgy céloztam, hogy az is egy újabb kiadvány amiben ezt a témát feszegetik. Persze igazad van, az Ulti teljesen más, de hát azért valamennyire ez is hozzátartozik. A lényeg amit mondani akartam, hogy már túlságosan is sokszor húzták le erről a különben többet érdemlő két karakterről a bőrt. És mindig ugyanaz a vége, tudod hogy úgyis meghalnak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése