HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (328/411) > >>

pepo05:
Nos... a Marvels-ben miért lett volna máshogy? Az Ulti Pókot ne vedd ide, teljesen külön kategória.

Sepi:
Szinte már minden évben van valamilyen Pók kiadvány amiben ez a téma, és mindegyikben egy kicsit más. Most említhetném a nálunk is megjelent Sors hálójában, vagy az Ultimate Spider-Mant is. De ott volt még a Marvels negyedik száma is, és még biztos van olyan is amiről én nem tudok. Szóval már egy kicsit elcsépelt lett a sztori. Csodálkozom, hogy még mindig el tudják adni.

pepo05:

--- Idézet ---hiszen már annyiféle képpen és annyiszor megölték őket.
--- Idézet vége ---
Itt pontosan mire gondolsz?

Sepi:

--- Idézetet írta: freakdavE ---Engem már meg sem tudnak hatni azzal, ha kinyírnak egy szereplőt. Úgyis tudjuk, hogy feltámad.
Amúgy Gwenen kívül van olyam Marvel szereplő aki halott maradt? Szerintem nem nagyon. Ja de, Gwen aplja sem támadt fel eddig.
--- Idézet vége ---
Viszont már nekik sincs meg az a hatásuk az emberre, mint annakidején, hiszen már annyiféle képpen és annyiszor megölték őket. Mert hát akárhányszor fel is tünnek egy-egy történetben, már biztosra is vehetjük, hogy meg fognak halni.

freakdavE:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Ne máááá...basszus. Kezd elgem lenni ebből a meghal-feltámasztják dologból, de nagyon!  
--- Idézet vége ---
Nekem is. Engem már meg sem tudnak hatni azzal, ha kinyírnak egy szereplőt. Úgyis tudjuk, hogy feltámad.
Amúgy Gwenen kívül van olyam Marvel szereplő aki halott maradt? Szerintem nem nagyon. Ja de, Gwen aplja sem támadt fel eddig.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése