HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (326/411) > >>

Punkológus:

--- Idézet ---mi a fenét művelhetett a Marvel univerzum legerősebb és (szerintem) leggyengébb tagja...
--- Idézet vége ---
Itt Nagy G-n kívül kire gondolsz? A Halálra vagy Frankie-re?

Gabe:
Mi a fenét csinálhattak? Valami galaxisrenető orbitálisan frenetikus szexelés?  El nem tudom képzelni mi a fenét művelhetett a Marvel univerzum legerősebb és (szerintem) leggyengébb tagja...

Nagyon szépen köszönöm ezt a részt is, de mint mondttam, az előző résznél kifejtett véleményemet most is tartom. Bár ez a filozofikus boncolgatás felkeltete az érdelődésemet, így hát kiváncsian várom a folytatást.

Punkológus:

--- Idézet ---Ilyen alapon Reed-et is megkérdezhette volna
--- Idézet vége ---
Reed viszont lelkiismereti okokra hivatkozva úgysem mondta volna meg, viszont Galactus simán elmehetett volna az űrhajójára utánanézni. De ekkor betoppant Frankie és hát hiába van hatalma Nagy G-nek, azért ő is csak férfi. Meg hát milyen unalmas lehet az élete, senkivel sem tud beszélgetni  Na jó, néha a Halál beugrik egy laza csevejre, de hát róla meg nem mondhatjuk, hogy túl sok életet vinne G mindennapjaiba  
--- Idézet ---az persze nem baj, ha más értelmes civilizációt pusztít ki, csak minket hagyjon békén
--- Idézet vége ---
Ebböl a kérdésböl lesz késöbb a per is. És ha belegondolunk, Reed nagyon nagy szívességet tett magának és az egész emberiségnek, hisz nagyobb bicepsszel rendelkező havert nehezen talált volna.
--- Idézet ---De, csináltak már klasszabb dolgot, és ahhoz is köze van Galactusnak... meg May néninek is.
--- Idézet vége ---
És az mikor lesz? Muszály lesz végre elolvasnom    (Vedd úgy, hogy gonoszmód követelőzök    )

pepo05:

--- Idézet ---Ha azokat a hibákat kicsit konkrétabban megmondanád, annak örülnénk.
--- Idézet vége ---
Pfúú..hát holnap lehet átnézem. De nem ígérek semmit.  

--- Idézet ---Frankie bevállalta, hogy életmilliárdokat fognak kioltani az űrben, úgyhogy elmegy közeli zabát keresni, ahova Nagy G még eltud menni, a sok gülüszemü meg cseszheti.
--- Idézet vége ---
Ilyen alapon Reed-et is megkérdezhette volna, hogy "te csávó mongyad má, hun van egy közeli bojgó vazze. amin kialakulhat áz élet, mer zabálnom kell oszt kész. itt és most"  
Ezt én enyhén önzőségnek érzem. "galactust meg kell menteni, mert én azt gondolom, hogy neki célja van...az persze nem baj, ha más értelmes civilizációt pusztít ki, csak minket hagyjon békén..."

talgaby:
De, csináltak már klasszabb dolgot, és ahhoz is köze van Galactusnak... meg May néninek is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése