Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 410246 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasztikus Négyes
« Válasz #462 Dátum: 2006. December 31., 14:39:34 »
Na emberek közérdekű közlemény! Ha valaha még szeretnétek DeFalco féle F4-et olvasni akkor valaki sürgősen jelentkezzen beírónak. Mivel mindkét beírom felmondott. Ha nem jelentkezik senki, határozatlan időre abbamarad a honosítás....

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #461 Dátum: 2006. December 27., 09:28:56 »
Na, én is elolvastam a Heccet, de nekem valahogy nem jött be. Ez nem a ti hibátok, általában amúgy sem szeretem az ilyen vicces számokat, dehát ez van. Ja és ha már it vagyok és még mielőtt valaki megkérdezné, fogalmam sincs mikor tudom folytatni a DeFalco-féle F4-t, mert elfogytak a beíróim! Tom most szólt, hogy végleg kiszáll, Lewy-t meg nem tudom elérni msn-n. Úgyhogy emberek beíró kerestetik! Sajnos ez van...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #460 Dátum: 2006. December 26., 21:15:02 »
Ha lefordítod... én inkább csak eladnám őket.  Bár ki tudja, Hembeck stílusából kiindulva az az irtás is érdekes lehet...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #459 Dátum: 2006. December 26., 21:10:20 »
hehe
hogy is volt az a hembeck kepregeny? kiirtani a marvel univerzumat, na abban benne vagyok
gyengéd barbár

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #458 Dátum: 2006. December 26., 20:58:05 »
Nagyon szép könyörgéssel. És nem olyan szőrösszívű ő, csak annak akarja beállítani magát.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Fantasztikus Négyes
« Válasz #457 Dátum: 2006. December 26., 20:12:57 »
Idézet
Érdekes, Te említetted meg először a Hulkot. Lehet, hogy nagyon fura a humorérzékem, de én azon a fordításkor marha jót nevettem. Favicc, de jó.
Elöttem már galamb is megemlítette  Egyébként szerintem is jó poén, főleg a mai felfokozott Hulk-os hangulatban.  

Zeritet hogyan tudjátok rávenni a Marvel képregényeinek honosítására? Hisz ahogy én tudom, ő tényleg elkerüli ezt a témát, mint a leprát.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 26., 20:59:54 írta Punkológus »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #456 Dátum: 2006. December 26., 20:01:11 »
A szóviccek egy része sajna erőltetett is lett. Annyi volt benne, hogy képtelen voltam mindre vmi frappánsat kitalálni, pedig ahogy elnézem, Zerit is rásegített egy kicsit.
Érdekes, Te említetted meg először a Hulkot. Lehet, hogy nagyon fura a humorérzékem, de én azon a fordításkor marha jót nevettem. Favicc, de jó.
Hembeck írt még képregényt a Marvel számára, az egyikben kiirtja,  amásikban eladja(!) a Marvel-univerzumot. Ez utóbbi jó lenne, csak az a gond, hogy a Heccnek is Micho kutatta fel ismeretlen mélységekből a scanjét, és most fogalmam sincs, ki tudna még ilyen hatékonyan kutatni ritka képregények után.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #455 Dátum: 2006. December 26., 19:45:09 »
ÁÁÁ, nekem nagyon bejött ez a rész. Szörnyen jókat röhögtem rajta, főleg a képregényes poénokon. A szóviccek annyira már nem jöttek már be, kicsit eröltetettnek éreztem őket (Főleg Póki poénjait). Viszont kárpótolt ezer más poén. Példának oáért JJJ fenomenálisat alakított közvetítői szerepkörében, sikerült itt megragadni a Stan Lee féle idegbeteg, de vicces Jameson-t. A szórakoztatóiparos poénokon is nagyott röhögtem. Az egyik csúcspont mindenképpen az F4 ellenségeinek szövege volt, főleg a Vörös Szellem, Rama Tut és Nagy G szövege, illetve ezutóbbi gondolata. És, hogy ki ne haggyam természetesen az öreg Fáti rinyálása is nagyon bejött. Magneto uralta az elménket, Hulk vicce, Medúza kifikázása, huh... Még felsorolni is sokáig tartana, szóval itt inkább abbahagyom. Inkább kitérek arra, mennyire jó látni egy írót, aki így otthon van a Marvel Univerzum-ban és a Marvel kiadványaiban.  Ez már eleve a nagyobb poénokon is meglátszik, de még rátesz egy lapáttal a rengeteg kisebb kiadvány megemlítése, mint Millie a Modell, Szörnyek Légiója (az de jó poén volt), Düh Kapitány és Bőrnyakú támadói. Több ilyen jóltájékozott írót kéne a Marvelhez felvenni. Nos szvsz nagyszerű volt, ha van esetleg még hasonló, akkor azt bármikor szívesen látom.
Nagyon Köszönjük, ez is fantasztikus képregény volt        

UI: És persze tetszett a legvégén az F4 legelejéröl kigyűjtött poénok, főleg a mozgó fülü Willie Lumpkin. Mikor először láttam a figurát, már akkor éreztem, hogy ez egy nagy arc

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #454 Dátum: 2006. December 26., 09:37:26 »
Elolvastam a Heccet: Hát az az iagzság, hogy sok poén volt, amit nem értettem, mert nem ismerem a karaktert, meg sok volt, ahol az arcom valami ilyen kifejezésben gyűrődött:  . De azért volt olyan is szép számmal, amin "vigyorogtam, mint a tejbetök". Főleg mikor Hulk mondott beszédet... Na az egy elmebeteg rész volt. Meg az x-es megjegyzések, és viselkedés. Csak  mondjuk nem értem, miért nem használták egész végig azt a rajzstílust,ami az első oldalon van? Szwsz simán passzolt volna a témához.
                       Úgyhogy kösz talgaby és Zerit, a vidám percekért!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #453 Dátum: 2006. December 24., 18:06:05 »
Hehe... én meg már a kreditoldal alapján azt hittem, ezt se akarod saját névvel felvállalni. És látod, egy olvasónak nagyon tetszett. Már megérte.
Sepi, neked meg köszi a véleményezést. Örülök, hogy nem csak én bírom az ilyen humort.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #452 Dátum: 2006. December 24., 18:04:22 »
Idézetet írta: Zerit
anonimitasba burkolozo?! francokat, csak kimaradtam a szaknevsorbol
Még ilyet   . Akkor köszönet Zeritnek és talgabynak
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #451 Dátum: 2006. December 24., 17:47:51 »
Idézet
anonimitásba burkolózó beírónak

anonimitasba burkolozo?! francokat, csak kimaradtam a szaknevsorbol
gyengéd barbár

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #450 Dátum: 2006. December 24., 15:55:34 »
Akkor most eljött a karácsonyi véleményezés ideje is.  
Mai szorgos teendőim közepette sikerült egy kis időt szakítanom, hogy elolvassam az F4 Hecc című kiadványt. Hát sokat nem tudok róla mondani, egyszerűen csak annyit, hogy Fantasztikus! Dean Martin sajnálhatja, hogy kihagyta ezt a bulit  . Szinte végig röhögtem az egészet, a végén pedig már én is úgy néztem ki, mint Fekete Villám... Bár nálunk inkább akkor kezdett összedőlni a ház, amikor megláttam May nénit a Captain Universe jellmezben  . Nem volt egyszerű. Hogyan bírtak ennyi hülyeséget kitalálni...?
A másik, amit szivesen megnéztem volna, hogy hogyan is fest a Fantasztikus Négyes úgy, hogy Brooke Shields a negyedik tag  . Uatu biztosan tudja. De azt hiszem nem volt egyetlen egy pillanat sem amikor leült volna a sztori, szenzációsan meg lett csinálva.

Köszönöm ezt a (szó szerint) fantasztikus történetet talgabynak és az anonimitásba burkolózó beírónak is  . Sikerült nagyon jó kis karácsonyi hangulatot előidézni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 24., 16:40:15 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #449 Dátum: 2006. December 24., 14:55:54 »
Nem, el van írva a főoldalon. A beírás nem az enyém. Csak a beíró úgy tűnik, szeretne anonim maradni.  Ám így is nagyon sok örömet az olvasgatásához mindenkinek. És Kellemes Karácsonyt hozzá.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #448 Dátum: 2006. December 24., 13:39:45 »
Még mielőtt elolvasnám, köszönetet szeretnék mondani az új F4-ért  . Ez teljesen önálló munka talgaby? Minden melót te végeztél el? Mert akkor az aztán szép teljesítmény.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #447 Dátum: 2006. December 24., 12:13:19 »
Frissülés: F4 Hecc
Boldog Karácsonyt!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #446 Dátum: 2006. December 22., 17:01:56 »
Nem, nem olyan nagy durranás, de ahogy mondtad, mégiscsak az első rész. Én nem mellékesen egy korszak indítója. Történelmi jelentősége van.
Nem tudom, megcsinálom-e, meglátom. Ha lesz rá időm, talán. Megérdemelné. Igazság szerint csak szeretném, ha kiérdemelné akárkitől, hogy honosítsa. De ez már egyébként se anyire ennek a topicnak a témája.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #445 Dátum: 2006. December 22., 16:59:19 »
Miért, te igen? Na már csak beíró kellene    (nem-nem, rám ne nézz...) Egyébként max azért érdemes megcsinálni, mert ez mégiscsak az első rész, de úgy nézem, hogy nem egy nagy durranás, sajnos  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #444 Dátum: 2006. December 22., 16:18:11 »
Még nem. Attól függ, milyen lesz ez a január. Nem akarok semmit se vaktában megígérni. Csak elgondolkodtam, mikor Fairlight kijelentette, hogy nem akarja megcsinálni a #1-et.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 22., 16:18:24 írta talgaby »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #443 Dátum: 2006. December 22., 16:14:09 »
Idézet
Hm, mondjuk ha ők nem akarják megcsinálni...
Hm, mondjuk ezt a gondolatott ki lehetne fejteni egy picit pontosabban?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #442 Dátum: 2006. December 22., 14:49:52 »
Nem, hanem más programmal néztem a .cbr(z?)-t, ott meg elkerülte a figyelmem.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #441 Dátum: 2006. December 22., 14:47:05 »
Hadd tippeljek: a végén volt?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #440 Dátum: 2006. December 22., 14:40:58 »
Elnéztem, mégiscsak benne van a borító

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #439 Dátum: 2006. December 22., 13:42:01 »
F4#001: KÖszi !köSzi!KöSzi!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #438 Dátum: 2006. December 22., 13:06:18 »
Hm, mondjuk ha ők nem akarják megcsinálni...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #437 Dátum: 2006. December 22., 12:54:05 »
Valahol nekem is, de csak ez volt kéznél  , és csak érdekességképpen tettem fel, mert a comoron sokan hiányolják az első részt.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #436 Dátum: 2006. December 22., 12:35:31 »
Gabe, miért nem szóltál, nekem megvan a teljes. Holnap szóljatok rám, feltolom a borítót külön.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #435 Dátum: 2006. December 21., 21:28:57 »
Idézetet írta: Gabe
Ha érdekel pár CW epizód, akkor ma még lesz az is, amint a lassúcska netemmel a megfelelő helyre tologatom a fájlokat.
Köszi az infót. Majd holnap megnézem az oldalt  . Nem akarok türelmetlenkedni, meg amúgy is most éppen én is töltögetek felfele.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #434 Dátum: 2006. December 21., 21:25:17 »
Nagyon szívesen  

Ha érdekel pár CW epizód, akkor ma még lesz az is, amint a lassúcska netemmel a megfelelő helyre tologatom a fájlokat.

A borító honosításokban meg ne minket dicsérj (de azért jó esik   ), ezek rendkívül könnyű esetek, hanem inkább Galent, meg Trollt, ők az igazi mesterei a cover-farigcsálásnak.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #433 Dátum: 2006. December 21., 21:10:18 »
Idézetet írta: Gabe
Borítót sajna a szkenelő lehagyta, de így is élvezhető. (a CoMoron ebből a mínőségből csinálunk valami normálisabbat, reprint ide vagy oda   )
Hát igen. Ezt már többször is néztem, hogy milyen remek munkák ezek a borító-honosítások. Az F4-et pedig köszönöm szépen, szép kis előkarácsonyi ajándék (mostanában elkezdtem gyűjteni az eredeti szkeneket), ez egy igazi ritkaság.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 21:10:45 írta Sepi »