HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
dr samson:
--- Idézet ---A honosítás részével elégedett voltam, bár igazság szerint a fordításon mintha anno egy kis fásultságot éreztem volna... mintha nem tetszett volna a történet. És úgy látom, jól tippeltem. Ennek ellenére korrekt volt, csak vhogy kicsit... lendületvesztett.
--- Idézet vége ---
Na, ezt remekül látod! Bevallom nekem sem tetszett igazán a sztori és hát ilyenkor óhatatlanul előjn az is, hogy hű de nincs kedvem fordítani, de muszáj megcsinálni...
--- Idézet ---Amivel anno indítottatok, sokkal jobban tetszett.
--- Idézet vége ---
Na igen, de annak az előzménye is sokkal jobb volt! Annak a két sztorinak az előzménye szerintem a legjobb valaha írt F4 sztori (gyengébbek kedvéért: a 357-58-ra gondolok)
--- Idézet ---A Waros tie-inre kíváncsi leszek, hogyan láttatják majd a hasonmások árulását belső szemszögből, de addig még 3 rész... nem tudom, remélem, ennél jobb lesz.
--- Idézet vége ---
A következő rész egy fokkal jobb lesz. Kicsivel több izgalom és egy váratlan fordulat a végén. Egyébként már készül a fordítás, csak hát már megint se időm, se kedvem nincs fordítani... Egyébként, bár már régebben olvastam, de ehhez képest az Infinity War sokkal jobb és érdekesebb lesz.
talgaby:
Nem csak ő, csak vhogy mostanság már sokszor nincs kedvem véleményt írni azokróla képregényekről, amiket ki tudja mikor előtte már ellenőrzés címén végigolvastam. A memóriám elég szelektív (csak ő dönti el, mi marad meg benne, nem én sajna), és ezt a történetet már javarészt el is felejtettem. A kis képek alapján tudtam annyit összeszedni belőle, hogy egyáltalán vmi ajánlót csináljak a k.org-ra is...
De ha már itt vagyok: A sztori őszintén megvallva nem tetszett. És ebben most eléggé benne van, hogy gyakorlatilag nemrég fejeztem be a Byrne-érából egy hasonló, más dimenziós történetfolyamot, ami még nagyon bennem van hangulatra. Pókfej viselkedése meg engem spec irritált. Eléggé bunkónak éreztem, nem tudom, miért. A honosítás részével elégedett voltam, bár igazság szerint a fordításon mintha anno egy kis fásultságot éreztem volna... mintha nem tetszett volna a történet. És úgy látom, jól tippeltem. Ennek ellenére korrekt volt, csak vhogy kicsit... lendületvesztett.
Bocs a kissé lehangoló véleményért... bár határozottan hálás vagyok, hogy nem egyedül kell tartanom az F4-frontot, de ez a mostani történet nem igazán akart bejönni. Amivel anno indítottatok, sokkal jobban tetszett. A Waros tie-inre kíváncsi leszek, hogyan láttatják majd a hasonmások árulását belső szemszögből, de addig még 3 rész... nem tudom, remélem, ennél jobb lesz.
dr samson:
--- Idézet ---Szerintem ne haggyatok ki semmit, a hűséges rajongók úgy is elolvassák (én meg véleményezem).
--- Idézet vége ---
Rendben, megnyugodhatsz, nem lesz kihagyás. Bár jelen állás szerint te vagy az egyetlen hűséges olvasónk! )
Punkológus:
--- Idézet ---Volt régebben egy Before Fantastic Four című mini ami végülis arról szólt, hogy mi történt az F4 tagjaival
--- Idézet vége ---
Na ezt felírom valahova, hogy egy jól időzített pillanatban követelhessem a honosítását
--- Idézet ---Lehetséges, én nem vettem észre, de majd jobban odafigyelek rá, köszi.
--- Idézet vége ---
Nálam is volt ilyen, akkor ha nem úgy másoltam be valahonnan a szöveget, hanem bilentyűzettel írtam bele. Azt valahogy nem tűrte a photoshop...
--- Idézet ---Komolyan Punkológus öregszel! Majdnem egy hét kellett, hogy jellemez egy képregényt! )
--- Idézet vége ---
De jellemeztem és ez a lényeg ) Mostanában sajnos nincs sok időm olvasni se, nemhogy jellemezni. Sajnos mostanság az idő nekem olyan luxus, hogy csak a Sosihoz felkerülő Pókembereket és az itteni F4-eket szoktam kritikát írni. Még azzal is legalább holnapig kell várnom, hogy a többi F4-et elolvassam (szip).
--- Idézet ---Egyébként bevallom őszintén, kihagytam volna a sztorit a történetvonalból
--- Idézet vége ---
Én semmilyen kihagyást nem támogatok, még a legroszabb történet is beletartozik az F4 univerzumba, tehát szükség van rá. De komolyan... az oldalamat már akkor is furdalja a kiváncsiság, hogyha egy oldal kimarad. Szerintem ne haggyatok ki semmit, a hűséges rajongók úgy is elolvassák (én meg véleményezem). Szóval ha azt mondom, hogy egy sztori 5-ös skálán 1-es, akkor az nem azt jellenti, hogy kár volt elolvasni, mert Marvel-képregényt olvasni sosem kár! (kiváncsi vagyok, Zerit olvassa e ezt a topicot )
dr samson:
Komolyan Punkológus öregszel! Majdnem egy hét kellett, hogy jellemez egy képregényt! ) Egyébként a sztori tényleg nem valami jó, elismerem, de a következő résztől kicsit jobb lesz. Egyébként még 3 rész van hátra belőle. Utána pedig jön az Infinity War! Egyébként bevallom őszintén, kihagytam volna a sztorit a történetvonalból, de sajnos ez és az Infinity War vezeti fel az utána lévő nagy történetfolyamot!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése