HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Sepi:
--- Idézetet írta: Punkológus ---A fővonal már nem jött be annyira. Az elején még tetszett Sue és Reed beszélgetése, néha csodálkozok azzon, hogy hogyan tudtak ezzek összejönni? Nincs erröl valami jó kis sztori, hogy hogyan és mikor ismerkedtek össze? Főleg, hogy Reed hogyan vágódott be Sue-nál az instabil molekulák képleteivel. Vadorzó viszont nem nyújtott semmit igazán, sem a világa. Ez a belsőtér tulajdonképpen a microversum akar lenni? Vagy micsoda? Dimenziók közti dimenzió?
--- Idézet vége ---
Volt régebben egy Before Fantastic Four című mini ami végülis arról szólt, hogy mi történt az F4 tagjaival, bár arra már nem emlékszem, hogy volt-e benne szó arról, hogy mit is szerettek meg egymásban.
Egyébként a következő részben több mindent meg lehet majd tudni erről a másik dimenzióról.
--- Idézet ---A beirás és a fordítás jó lett, bár van pár helyesírási hiba. Plusz majd figyelj Sepi arra, hogy az "Ő" és az "Ű" betük ne váltsanak át Times New Romans-ba (ha jól nézem, abba váltot)
--- Idézet vége ---
Lehetséges, én nem vettem észre, de majd jobban odafigyelek rá, köszi. Még ez volt az első honosított képregényem, úgyhogy előfordulhatnak benne kisebb hibák, még eléggé ismerkedőben voltam a PS-el.
Punkológus:
Fantasztikus Négyes 362
Én is elolvastam és jobban tetszett, mint a 361-es, bár ezzen a vonalon is beindulhatna már kicsit a sztori. Nagy heroikus küzdelmet akarok, verejtékszagút, sebesüléseket, sorból (persze csak ideiglenesen) kidőlő szuperhősöket. Más szóval kicsit már fáradok a limonádétól. Bár lehet, hogy csak az én hangulatom rossz. 5-ös skálán 3-ast is adnék erre a Vadorzó sztorira, ha nem lett volna a Pókos mellékvonal. Ezért adok egy erős négyest (sőt nem is erőset, hanem fantasztikusat). A Pókember vs Fáklya bunyó a Lee-Ditko korszak szép pillanatait idézte fel számomra. Főleg, hogy szerepelt a rég nem látott háló-denevér, mely eredetileg is egy hasonló Fáklya-froclizásban született meg. Ilyenkor örülök, hogy DeFalco szeret a múltba tekinteni. De ugyanúgy tetszettek a hálószárnyak is.
A fővonal már nem jött be annyira. Az elején még tetszett Sue és Reed beszélgetése, néha csodálkozok azzon, hogy hogyan tudtak ezzek összejönni? Nincs erröl valami jó kis sztori, hogy hogyan és mikor ismerkedtek össze? Főleg, hogy Reed hogyan vágódott be Sue-nál az instabil molekulák képleteivel. Vadorzó viszont nem nyújtott semmit igazán, sem a világa. Ez a belsőtér tulajdonképpen a microversum akar lenni? Vagy micsoda? Dimenziók közti dimenzió? Maga a világ amolyan szokásos "kiber-fantasy" ami sokszor, sok helyen előjön. Végy egy feudális alapokra épülő világot, viszonylag alacsony népességgel, várossálamokkal, varázslókkal, szörnyekkel. A mágikus fegyvereket, tárgyakat pedig helyetesítsd be futurisztikus modern technikával. Szokott még lenni még faji alapon történ rabszolgatartás vagy lázadás a hatalom ellen, bár ezeket még itt nem láttam. Tulajdonképpen Conan-verzum lézerpuskával. Én meg annyira nem vagyok oda, ezért a képletért, kivéve ha alaposan kidolgozzák és nem lesz tucat-szagú az egész. (Esetleg nem tudja valaki, hogy ez a világ-modell kinek a könyvébe/filmébe/képregényébe jellenik meg először?) Egy valami tartja ébren érdeklődésemet, hogy miért akarta lecsapni Franklin-t ez a Vadorzó. Természetesen a következő részt várom, ezt a részt pedig köszönöm. Remélem folytatjátok.
A beirás és a fordítás jó lett, bár van pár helyesírási hiba. Plusz majd figyelj Sepi arra, hogy az "Ő" és az "Ű" betük ne váltsanak át Times New Romans-ba (ha jól nézem, abba váltot)
Gorgonita:
Marvel Kalandok 02 A humornak (Ben poénjai, most jön a bunyó sztereóban, fedőnévvita, agyonlapulusz, utolsó kocek) hála, ez már jobban bejött mint az előző szám. Lássuk a harmadik részt!
Vadorzó. Tetszett ez is. Visszahzta a Kandi Lapok-os időket. Bírtam ahogy Spidey feldobta Fáklya hangulatátt. Jó a háznál egy ilyen haver. Folyt köv?
Szánom-bánom de a v1 f4-el csúnyán lemaradoztam. Annyi új oldal és jó cím van, hogy ez is a Galaktikus Vihar is mindig függőben marad nálam. Ha me lenne egy kis plussz időm, biztos az 50-100 Exiles következne, ami szintén zenész. De idővel...
SithLord:
Üdv!Köszönet talgabynak és Trollnak a Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes #02-ért!Az ERŐ legyen veletek!!!
SithLord:
Üdv!Köszönöm talgabynak és Sepinek a F4 246-247.számát!!Az Erő legyen veletek!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése