HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Sepi:
Felhívták a figyelmemet arra, hogy a Fantasztikus Négyes 363-as számánál az utolsó előtti oldal nem tölt be rendesen, és amíg nem javítják azt, itt egy elérhető linkje: fantastic-four-v1-363-20-hun.jpg
dr samson:
Ehh...én hanfulattól függően 1-2 hétig ülök egy szám felett...
talgaby:
Kb. 2-2.5 munkaóra összesen egy rész (átlagosan, a #252 egyébként negyed éven át készült... ), plusz fél óra az átnézés-- az F4-eknél. Bár ezek eléggé bőbeszédű képregények, az YBK-ra (állítólag) hamarosan kikerülő MK-knál egy fél délután elég volt a Blood & Thunder 4 számára. Mondjuk erősen függ a hangulatomtól is, van úgy, hogy egy délután nekifekeszek és elkészül 3-4 fordítás is, van úgy, hogy 3 óra alatt fél füzet sem, mindig csinálok vmi mást... (most se halad sehova az MA F4)
dr samson:
--- Idézet ---Üdv! Köszönöm Dr.Sámsonnak és Sepinek 363. F4-es számot Az ERŐ legyen veletek!!!
--- Idézet vége ---
Szívesen, máskor is. Heh, kívételesen nem punkológus volt az első...
--- Idézet ---Azonban egy kis jó hír, hogy a fordítása a kötetnek már készen van, egyetlen szám kivételével, de az egy másik kedvelt fordítónk asztala lesz.
--- Idézet vége ---
De most komolyan talgaby, te mennyi idő alatt fordítasz le egyrészt? kezdem azt hinni, hogy én vagyok a lassú...
talgaby:
Nos, valójában azért lenne jó a jó sok fórumozó, hogy kedves F4-beírónk lássa, van értelme gürcölni vele. Azonban egy kis jó hír, hogy a fordítása a kötetnek már készen van, egyetlen szám kivételével, de az egy másik kedvelt fordítónk asztala lesz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése