HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (306/411) > >>

SithLord:
Üdv,Sepi! Megcsappant az érdeklődés az F4 történetek iránt?!   Ezt nehezen hiszem el...inkább arról van szó,hogy sok kedves olvasó lusta a fórumon egy szimpla köszönömöt írni  ..úgy vannak vele,hogy ott a többi fórumozó akik eddig is írtak ők majd megköszönik szépen...Nos, magamból indulok ki,mert én is ilyen voltam mígnem csatlakoztam a fórumozókhoz...Én így látom,de lehet,hogy nem így van..  
Az ERŐ velem van!!!

Farek:
Na, elolvastam a Byrne-féle utolsó két történetet. Én nagyon bírom Gladiátort, illetve a vele való küzdelmeket, szóval tetszettek ezek a részek, bár az "X-Men" titkára elég könnyen rá lehetett jönni. Meg Reed is is egy kicsit túl könnyen megfejtette Gladiátor erejének forrását. De sebaj, jó kis bunyó volt. Jöhet a többi is.
A magyarításra nem volt panaszom, szerintem teljesen jó minőségű lett.

Sepi:

--- Idézetet írta: SithLord ---Egy kérdés..lesz 3. John Byrne kötet?
--- Idézet vége ---
Köszönjük az ERŐt, Sith mester.  Szerintem a harmadik kötet sorsa azon fog múlni, hogy mennyire véleményezik majd az emberek a második kötetet. Sajnos úgy néz ki, hogy az utóbbi időben megcsappant az érdeklődés az F4 történetek iránt.

SithLord:
Üdv! Köszönöm Dr.Sámsonnak és Sepinek 363. F4-es számot  Az ERŐ legyen veletek!!!

SithLord:
Üdv! Köszönet talgabynak és Sepinek a 250. F4 történetért!  Ebben a történetben minden volt ,méltó a 250.számhoz.Egy kérdés..lesz 3. John Byrne kötet?  Az ERŐ legyen veletek!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése