HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Galen:
volt egy hibásan feltöltött oldal a f4 363-ban, íme a javítása:
javítás
Sepi:
Ja, így már érthetőbb. Így már nem furcsa a történet. Köszi.
talgaby:
Mert a skrull társadalomban az elismertséget az hozza, ha legyőzi a skrull az ellenfelét. Bár besziváró faj, a győzelmet csak maguk akarják elérni, nem stílusuk, hogy az ellenségeik megöljék egymást, aztán a legyengült diadalmaskodóval végezzenek, annál gerincesebbek. A beszivárgó taktikájuk főleg erkölcsi háborúban merül ki (ld. első felbukkanásuk, vagy a kree-skrull háború). Ebből a szempontból még mindig őket bírom a legjobban a három intergalaktikus hódító faj közül.
Sepi:
Mondjuk én egy teljes ellentmondást vettem észre a képregényben. Miért avatkoztak bele a Skrull-ok Gladiátor küzdelmébe, amikor nekik is az volt a céljuk, hogy az F4 meghaljon. Én a helyükben békésen vártam volna amíg Gladiátor végez velük. Ha meg nem sikerül neki, akkor valószinűleg Gladiátor dől ki, és akkor ők tudtak volna támadni a várhatóan legyengült F4 ellen. De ezzel, hogy megosztották az erejüket az F4 és Gladiátor között, már eleve halálra voltak ítélve. Főleg, azért is hibádzik ez az akció, mert elvileg az ő titkos hadműveletük miatt hitte azt Gladiátor, hogy az F4 tagjai a skrullok.
Galamb:
Köszi szépen emberek az F4 sztorikat. Fareknek igaza volt az X-ek gyors lebukásával kapcsolatban. Nekem már az (ez idő szerint) békés Vihar "pusztítsuk el" szövege gyanús volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése