HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (303/411) > >>

talgaby:

--- Idézet ---Valamint szerintem az egyetlen dolog ami miatt 1picit éghet az arca az a rosz felismerö képesége, na meg ugye benne is túlteng a hös tesztoszteron emiatt aztán elöször zúzunk aztán se kérdezünk.
--- Idézet vége ---
Ó, Gladiátor nem épppen olyan, hogy bármi miatt is szégyenkezzen, legfeljebb a vereség ténye piszkálhatta a csőrét. Űrlényünk nem éppen hatalmas mentális képességeiről híres (gyakorlatilag olyan, mint egy Warhammeres ork: megmondják mit üssön, ő meg megy és üti egy hangos "waaaagh!" kíséretében ). Meg hát az egész shi'ar faj olyan, hogy előbb atomokra lövünk, aztán megnézzük, jó címen vagyunk-e. Ha nem, atomokra lőjük a szomszédokat is, nehogy még árulkodjanak, majd megyünk tovább a megadott célponthoz.

InteligensOgre:
Nem értek egyet. AmCapt -ot nem lehet csak úgy lelőni-lásd próbálták már 1páran mindenfélével eltalálni. Az enyhe kifejezés hogy nehéz. Az ütésekröl meg csak anyit hogy azt már mi nem látjuk amikor jegeli a vállait.  Na meg ugye a Gladi ereje nagyrészt mint ahogy a Doki megálapitotta psyonikus ami ugye nem  fizkiai erö tehet 1pöpet máskép is mükszhet, mint ahogy teszi is.
Valamint szerintem az egyetlen dolog ami miatt 1picit éghet az arca az a rosz felismerö képesége, na meg ugye benne is túlteng a hös tesztoszteron emiatt aztán elöször zúzunk aztán se kérdezünk.
Viszont a sugár fegyver sztem teljesen korekt amit a skrulVihar használ. Az elviekben Gladiátor ellen lett készítve, így nem csoda ha az legyűri.
Így utólag még kiemelném a mondandómbol a fontosat:Richard megcsinálta észböl ami a töbieknek nem ment izombol, haljátok kedves izomagy kolégák:GONDOLKOZNI!!!
Lehet mindenki joban jár vele.

kron82:
De ha lelövik meghal... R.I.P. Captain

Farek:

--- Idézetet írta: pepo05 ---...annál a résznél meg padlót fogtam, amikor az álcázott Amkapit üti. Az okés, hogy a pajsz mindent kibír, de a pajzsot tartani is kell valakinek. Amkapi meg csak egy ember...illetve az emberi teljesítőképesség csúcsa. Az meg tyúkfing egy Gladiátor ellen...
--- Idézet vége ---
Annyira azért védelmembe kell vennem a jó Kapit, hogy a pajzsában található wakandai vibránium is, ami az a rezgéselnyelő fajta. Nyelt az már el ütéseket komoly ellenfelektől. Meg láttam már Kapit repülőből kiugrani úgy, hogy erre érkezett, és semmi baja nem lett, egy szökkenéssel továbbhaladt.

pepo05:
Nos én is elolvastam a 2. kötet befejezését. Összességében nagyon tetszett az egész, végig érdekes sztorik voltak benne. Viszont, amilyen jó volt az ez előtti álmos sztori, és amilyne jól indult ez a Gladiátoros, anniyra csalódást okozott a befejezése...azért, akármenniyre is skrullok a Gladiátort eléggé lealacsonyították szerintem...ripityára verte az egész F4-et, erre meg Vihar, valami ismeretlen hullámhosszú napsugárzással megsüti...hát. Nem is tudom. Jelentősen gyengébbnek tűnt...annál a résznél meg padlót fogtam, amikor az álcázott Amkapit üti. Az okés, hogy a pajsz mindent kibír, de a pajzsot tartani is kell valakinek. Amkapi meg csak egy ember...illetve az emberi teljesítőképesség csúcsa. Az meg tyúkfing egy Gladiátor ellen...túl hamar lerendezték. Azt hittem valami frappánsabb vége lesz...no mindegy.
Köszi a beírást és a fordítást, a mester urak(Sepi és talgaby) ismét nagyon szépen dolgoztak!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése