HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
Azért a Marvel igazán ért ahhoz, hogy hogyan adja el ugyanazt a történetet 20 különböző füzetben! Most olvastam el a Végtelen háború F4-es utolsó részét, és ez volt az első gondolat, ami megfogalmazódott bennem. Jó, persze egy kicsit hozzátesznek az F4 olaláról, de azért nem erőltetik meg magukat.
Azért az érdekelne, hogy ezek után jött elő megint Sue-ban a Malícia személyiség? Vagy csak annyira felbosszantotta magát, hogy ezután cserélte le a ruháját arra a máig is legfantasztikusabb, igen merész rucira? Nyami!
A honosítás jó volt, a helyesírási hibák fölött szemet hunytam (bár még mindig egyelőre és nem egyenlőre, hacsak nem azonos nagyságúra, súlyúra, hosszúra, stb.), szóval összességében tetszett. Köszi szépen.
Farek:
--- Idézetet írta: Margali ---hosszú volt a hét már, kicsit elfáradtunk a végére, nem-e?
--- Idézet vége ---
De-e. Csak az a baj, hogy a hétvége is az irodában fog találni. vagyok, vagy vagyok?
Ja, és az F4-gyel kapcsolatban: ez a kukorica gyermekei fíling kicsit horrojelleget kölcsönzött a történetnek, de nem volt rossz. A honosítás pedig szokásos módon szuper volt.
Margali:
--- Idézetet írta: Farek ---
--- Idézetet írta: Margali ---Kösz, akkor úgy teszek mintha a térdemre tudnék csapni...
--- Idézet vége ---
Miért ne tudnál? Maximum nem jönnek az általad írt gondolatok.
--- Idézet vége ---
hosszú volt a hét már, kicsit elfáradtunk a végére, nem-e?
Farek:
--- Idézetet írta: Margali ---Kösz, akkor úgy teszek mintha a térdemre tudnék csapni...
--- Idézet vége ---
Miért ne tudnál? Maximum nem jönnek az általad írt gondolatok.
dr samson:
De van magyarul. És elvileg az is át lett ide hozva anno a Spidertomról... Még kaine csinálta anno kézi beírással, aztán Tom Firehearth átírta géppel. Majd megkérdem Tomot, ha meg van neki a géppel beírt verzió, akkor kirakjuk majd.
(ha nincs, akkor lefordítom újra és valakivel beiratom, mert amúgy is nagy kedvencem a sztori... )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése