HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Farek:
Vigyázz, doki, mert a végén még rád eresztem a skrull irtó brigádot, az avatárod színe alapján simán bemesélem nekik, hogy jó helyen kopogtatnak.
dr samson:
Kezdünk nagyon átmenni off-ba, de ha gondolod bemásolom neked a legutóbbi sima angyalok lektorját a részemről, amiben minimum 5 elgépelés vagy helyesírási hiba volt... szóval én a helyedben nem kötözködnék, mert különben elintézem, hogy vagy 3 hónapig ne menjem ki egy Angyalos képregény sem...
Farek:
--- Idézetet írta: dr samson ---Khöm...mondja ezt az, akinek szintén szokott lenni jó pár elírása a képregényeiben a lektorálás során...
--- Idézet vége ---
Micsoda? Hol? Ha beírás után visszakapok valamit még egyszeri átnézésre, akkor már nem szoktak benne maradni ilyenek, szóval azonnali és nyilvános bocsánatkérést követelek, valami ilyen formában! Utána pedig jöhet a
talgaby:
A muszály (sic!) mellett talán ez az egyik leggyakoribb hiba általánosságban, szóval én a helyedben nagyon nem aggódnék miatta. A gond ott kezdődik, amikor a lektor során nem szúrjuk ki.
dr samson:
--- Idézet ---A honosítás jó volt, a helyesírási hibák fölött szemet hunytam (bár még mindig egyelőre és nem egyenlőre, hacsak nem azonos nagyságúra, súlyúra, hosszúra, stb.),
--- Idézet vége ---
Khöm...mondja ezt az, akinek szintén szokott lenni jó pár elírása a képregényeiben a lektorálás során... Azt az egyenlőret meg nem tudom miért írom néha úgy. már én is észrevettem és szoktam is figyelni, de néha átsiklok felette...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése