HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Asys:
Véleményem szerint,bár Owen tényleg hatalmas erővel rendelkezik,de mégiscsak ember!
Eléggé labilis idegállapottal rendelkezik és szerintem frankón gyenge jellem a srác!Ráadásul most még irányítják is...
Apropó,Vulkánával mi történt?
Aron pedig tényleg egy sokat látott (munkájából eredően) ,ősöreg,istenszerű lény!
Határozott célja van,a Molekulaemberről mindez nem mondható el!(Tényleg,Owen is ,,immortal'';azaz megtudja állítani az öregedését,vagy erre nem terjed ki az ereje?Valahol olvastam,hogy a tudatát tudja ,,ide-oda'' plántálni,de akkor is...)
Különben elég sok ilyen fazon van a Marvel Univerzumban,aki fellázad saját fa(jtá)ja ellen és magánakciókba kezd!(Az örökkévaló Thanos,a nemember Maximus;most hirtelen ennyi jutott az eszembe...)
dr samson:
Igen, nekem is az "A Watchers lie" rémlik, de pontosan már én sem emlékszem minden részre. Majd kiderül, ha eljutunk odáig...
garrido:
--- Idézetet írta: dr samson ---Erre majd jó sokára fog csak fényderülni emlékeim szerint, de most pontosan már én sem emlékszem mikor...
--- Idézet vége ---
Gondolom a 400.-dik részben.
dr samson:
Erre majd jó sokára fog csak fényderülni emlékeim szerint, de most pontosan már én sem emlékszem mikor...
garrido:
Viszont arra kíváncsi lennék, hogy Aron miért lázadt fel a Szemlélők "életmódja" ellen?
Vagy egyszerűen csak kitagadták soraikból, esetleg nem is tudtak az ő gonosz terveiről?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése