HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (222/411) > >>

garrido:

--- Idézetet írta: dr samson ---De olvasd el a hsz-m második felét is! Van egy gyengepontja a Molekulaembernek, amire majd utalást is tesz, és ezt Aron ki is használja.
--- Idézet vége ---

Tudom, elég butuska volt.  

dr samson:
De olvasd el a hsz-m második felét is! Van egy gyengepontja a Molekulaembernek, amire majd utalást is tesz, és ezt Aron ki is használja.

garrido:

--- Idézetet írta: dr samson ---Azért egy istenszerű lény mégiscsak jó ellenfél nem de?
--- Idézet vége ---

Dehogynem, de ha abból indul ki, hogy a Molekulaember majdnem olyan hatalmas, mint a Titkos Háború 1-ben szereplő Túlontúli, akkor már nem biztos, hogy egy Szemlélő fel ér vele.  

dr samson:
Azért egy istenszerű lény mégiscsak jó ellenfél nem de? És ha olvastad a sztorit, akkor tudhatod, hogy a csata közben Molekulaember el is kotyogja véletlenül az egyik gyengepontját.

garrido:

--- Idézetet írta: dr samson ---Nos, én továbbra is szeretnék a hallgatás jótékony homályába burkolózni. annyit azért meglebegtetek, hogy a harcnak érdékes végeredménye lesz majd...
--- Idézet vége ---

Tudom mi lesz a csata kimenetele, csak arra utaltam, hogy aki képes a molekulákat irányítani, annak nem sok ellenfele van.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése