HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (220/411) > >>

garrido:

--- Idézetet írta: dr samson ---már vagy fél éve a Hzs Extrában elkezdett Thor sztori második részét
--- Idézet vége ---

Pár kérdésem lenne:

Miért maradt ki a 447-es részből a Asgard Meséi pár oldal? Mivel ott kimaradt, gondolom a 448-ból is kifog maradni.
Sajnos pont azokban a részekben látható Ego Halála, a Celestialokkal, az Evolució Mesterével és asgardi Istenekkel.

A másik kérdés, hogy mi alapján választottátok ki ezt a 2 Thor részt (447-48)?

Még egy kérdés, lehet-e számítani még Thor képregényekre nálatok?

dr samson:
Megint őszinte leszek: mert ebben a témában nem vagyok olyan művelt, hogy biztosan tudjak állítani bármit is. Hülyeséget meg nem akarok mondani, szóval inkább csöndben maradok, mert hallgatni arany.  

Amúgy ha már ebben a számban szerepelt a Kék Kód: velük reményeim szerint hamarosan újra találkozhattok, mert még mielőtt jönne majd a következő F4 rész (ami abban lesz majd különleges, hogy azt én szkeneltem be újra, hogy jobb minőségben tudjuk prezentálni nektek), le akarom nyomni a réges-régen, már vagy fél éve a Hzs Extrában elkezdett Thor sztori második részét, amiben megint ott lesznek ők is, a Pókember is, a Szivacsember is, szóval ott is lesz sztárparádé...

garrido:

--- Idézetet írta: dr samson ---A Molekulaember-e a Marvel legarősebb karaktere vitába pedig nem akarok most belemenni...
--- Idézet vége ---

Miért?  

dr samson:

--- Idézet ---Apropó,Vulkánával mi történt?
--- Idézet vége ---
Őszinte leszek: fogalmam sincs...  

A Molekulaember-e a Marvel legarősebb karaktere vitába pedig nem akarok most belemenni...

garrido:

--- Idézetet írta: Asys ---Véleményem szerint,bár Owen tényleg hatalmas erővel rendelkezik,de mégiscsak ember!
--- Idézet vége ---

Uatu szerint a Molekulaember a legnagyobb hatalommal bíró lény a Földön.
Véleményem szerint csak a Kozmikus Entitások állnak felette erőben, senkit nem ismerek a Marvel világában, aki nagyobb hatalommal rendelkezik mint ő. Beleértve akár Mefisztót, Odint, Zeuszt, Seth-et, Thanos-t, Fekete Villámot, Apokalipszist...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése