HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
garrido:
--- Idézetet írta: zozi56 ---Na és az Őrszem?
--- Idézet vége ---
Ha engem kérdezel én a Molekulaemberre tennék.
zozi56:
--- Idézetet írta: Gery ---Uatu szerint a Molekulaember a legnagyobb hatalommal bíró lény a Földön.
--- Idézet vége ---
Na és az Őrszem?
garrido:
--- Idézetet írta: dr samson ---lesz még ezen a sztorin kívül itt Thor képregény, az csak olyan lesz, amit DeFalco Mester írt.
--- Idézet vége ---
Ennek nagyon örülök, talán Thor történeteinek legjobb érája, de persze ez elég szubjektív. Várom.
dr samson:
--- Idézet ---Ez azt jelenti dr samson,hogy ennek a folytatása hamarosan várható lesz?
--- Idézet vége ---
Igen, reményeim szerint 1-2 hónap múlva.
--- Idézet ---Miért maradt ki a 447-es részből a Asgard Meséi pár oldal?
--- Idézet vége ---
Konkrétan azért, mert annak vannak előzményei, utozmányai és azokat nem akartuk megcsinálni. És azért az a két szám került oda, mert annak idején folytatásos dolognak terveztük a Hzs Extrát és ezért kerestünk 2-3 részes sztorikat, amiket önmagukban is viszonylag jól lehet érteni. És igen, a 418-ból is ki fog maradni a rövid sztori.
--- Idézet ---Még egy kérdés, lehet-e számítani még Thor képregényekre nálatok?
--- Idézet vége ---
Tervezgetem, tervezgetem, de majd meglátjuk. Anno beszéltünk erről Fairlightal is, hogy ő mit akar pontosan megcsinálni belőle, de annyit mondok, hogy lesz még ezen a sztorin kívül itt Thor képregény, az csak olyan lesz, amit DeFalco Mester írt.
keildavid:
Nos az valóban nagyon rejtélyes volt a Hzs extrában a Thor sztori vége!Ahol azt láthattuk,hogy Thor és Pókember egymásra támadnak!Mert Pókember azt hiszi,hogy Thor a Szivacsember cinkostársa és átállt bűnözőnek!Ez azt jelenti dr samson,hogy ennek a folytatása hamarosan várható lesz?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése