HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
talgaby:
A Byrne-éra igazság szerint a 267. számnál azért bőven tovább tart, pontosabban majdnem elmegy 300-ig. A közte lévő szakaszt kihagyjuk, mert nagyon egyikünket se érdekel. Ha valami csoda folytán be tudjuk fejezni a Byrne-korszakot, és még aktív honosító leszek, akkor én is vissza fogok menni a Lee-Kirby érához.
Kalandokból lesz majd egy történet (itt is), ami egy előtte lévőnek a kvázi folytatása (nem titok: egy Galactus-Ezüst Utazó páros sztori lesz). Meg Angyalokból is lesz még egy Fareknél, ami kapcsolódni fog az előtte lévőkhöz.
keildavid:
Most az F4 vélemények jönnek. A v1-es sorozat 1., 48. és 50. része fenn van itt a HZS-n. Azt tudom, hogy a 49-es egy Chronon van. És a legtöbbjüket lefoglalták ők. A John Byrne korszakban a 232-től vetéttek fel a fonalat. És ez jelenleg is így lesz. Persze ezek között van a Lény képregény is. A John Byrne korszak 4. kötet szerint 267. résznél fogunk tartani, ahogy a borítóján látom. De a Tom DeFalco-éra a 357-től kezdődött. Itt lényegében egy óriási ugrás volna. De a 267. és 357. között rengeteget kell még nektek bepótolni. Akkor ez is talán lesz a terveitekben. Bár a v3-as sorozat az később átlényegült a v1-re. A v2 az a Hősök Újjászületéséhez tartozik.
A különszmáknál rengeteg különlegességek vannak. Halál a családban például az volt az egyik legérdekesebb, amit láttam. Mert itt azt láthattuk, hogy Sue Storm meghalt. Johnny pedig vissza utazott a néhány órával vissza, hogy meg ne történjen. A Hecc nagyon vicces jellegű volt. A 2006-os különszám Reed Von Doommal vacsoráztak. Hát ez nekem eddig volt a legfurcsább történet, de szintén jó. A 40. Házassági Évfordulónál láthattuk Reed és Sue képmásaikat más realitásból. Megvoltam lepve. A F4 Utolsó Története különleges volt, mert itt arról volt szó, hogy a Fantasztikus Négyes utoljára voltak hősök és csak normális életet akartak élni. Persze tudom, ez a történet párhuzamosan nem tartozik a 616-os sorozathoz. Lény és Amazon főleg nagyon meglepődtem. Először rengeteg közjátékok voltak, majd a végén összetalálkoztak és nagy bunyú alakult ki. Érdekes még az volt, hogy a többi F4 tagok nem értesültek az esetről. Ezek a különszámok nagyrészéről tudom, hogy tavaly talgaby szülinapi alkalomra lett honosítva.
A Marvel Kalandok F4-ről szinte mindenről elmondtam és ti is elmondtátok. Pl. minden egyes része nem folytatásos, ahogy ez megszokhattuk a többi képregényeknél.
Nos itt most ennyi volt az F4 rengeteg véleményem.
SithLord:
Üdv! Köszi,talgaby a MK F4 18-t !
Ez egy aranyos történet volt,Sue még sincs nélkülözve.
Az ERŐ legyen veled!!!
Asys:
Én is köszönöm Talgaby-nak az MK F4 18.-adik számát!
Sue az F4 legerősebb tagja,ez vitathatatlan!
(Valamint a legdekoratívabb is!)
Ben és a hajszobrász,jó poén!
talgaby:
A reedes és a fáklyás is lesz a négyesből, utána viszont piszok nagyokat fogunk ugrálni, a húszasokból konkrétan lesz a két Ezüst Utazó meg még talán egy. A 35. számig összesen vagy egy tucat marad majd ki. De a kimaradtak vége felé direkt megcsináltam egyet, hogy majd lássátok, milyen sztoriktól óvtam meg az olvasókat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése