HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
garrido:
--- Idézetet írta: dr samson ---a 300 és a 357. közötti részek lesznek kihagyva.
--- Idézet vége ---
Ha lehet mondani, az még rosszabb; Belasco, Blastaar, Graviton vagy Ultron szerepléseinek a történeteit még csak-csak ki lehet hagyni, de a Túlontúli átalakulását, majd később már Kosmos és Kubik történetét az F4-el, végül a Black Celestial és Galactus "időbuborékos" kozmikus sztorik már-már alapműnek tekinthetők.
dr samson:
Terminus tuti lesz...azt anno lektoráltam... Gaby arra gondolt, hogy a 300 és a 357. közötti részek lesznek kihagyva.
garrido:
--- Idézetet írta: talgaby ---A Byrne-éra igazság szerint a 267. számnál azért bőven tovább tart, pontosabban majdnem elmegy 300-ig. A közte lévő szakaszt kihagyjuk, mert nagyon egyikünket se érdekel.
--- Idézet vége ---
Pedig elég jó kis történetek vannak ott is, Terminus első színre lépése, egy Mefisztós sztori, egy Főnixes, Fátum vs Túlontúli, és Annihilus visszatérése... többek között.
Sepi:
Nem öt kötetes. Jelenleg nyolc kötet jelent meg belőle, plusz egy nulladik, amikor még csak rajzolóként volt az F4 címen.
keildavid:
Igazad van talgaby. Mert az első kötet összefoglalóján olvastam, hogy ez a Byrne-korszak 5 kötetes. És ezek szerint közel a 300. részig tartott? Hmmm...Akkor még lesz rengeteg John Byrne F4 képregények, amit lehet olvasni. Mert már egyszer ezt is elmondtam, a Marvel Extra füzetekben is megjelent a Semic Kiadótól. Bár csak néhány jelentős része. De ti az összeset tervezitek honosítani a Byrne-korszakból. Sok sikert kívánok neked talgaby.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése