HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (206/411) > >>

Amondin:
Köszönöm Talgabynak az MK F4 18 számát
Jó kis történet volt tényleg mint egy James Bond film.(jelenesetben képregény.)
De Fury meglepett. Nem azt mondom hogy soha nem láttam még hogy kéri az embereket hogy teljesítsék a feladatot, de neki nem szokákása hogy kérje a segítséget.
Kár hogy a 17-es kimaradt de ha tényleg annyira szörnyű mint azt a hírekben mondtátok akkor nem kár érte.
 A 19-es számra lehet számítani vagy megint ugrunk egyet?

talgaby:
Kétlem, hogy oda menne, ott mostanában teljesen megdöglött az Adventures-részleg, pedig Pókból még van is fordításuk raktáron. De amúgy se veszítettetek sokat vele.

keildavid:
Hehe! Ez a történet nagyon jó volt. Sue Storm mint kém(vagy más szóval mint S.H.I.E.L.D. ügynök). Hát ilyent még nem láttam.(Na jó, láttam már az Exilesen, hogy Susan Storm lenne Madam Hydra, de az egy más realitásból való.) Az egész történet olyan volt, mint egy James Bond-filmben. És érdekes volt, hogy egy-egy oldalon csakúgy elteltek a hetek. Szegény Suzie azt hitte, hogy a barátai Láthatatlan Lány nélkül sok sikerrel járnak.[span style=\'color:#000000;background:#000000\']De Suzie látta a tv-híreket, és kiderült, hogy Suzie fontos csapattag az F4-nek.[/span] Milyen megható volt a vége. Ha már a vége, az a két oldal egy kicsit furcsa volt. Mert a Rémes Négyes nem igazából szerepeltek. Bár azokból csak kettőt ismertem fel a Varázslót és a Vízembert. A másik kettő meg kicsodák, nem ismerem őket.
A 17. számot az átugortuk, de az lehetséges volna, hogy a ComicsSquadra lesz kirakva? Legalább is az egy szabad préda.
Ezer köszönet talgaby a MK F4 18. részért.

talgaby:
Frissültünk!
Marvel Kalandok Fantasztikus Négyes 18.

Sepi:
Mert lesz ott egy olyan szereplő akit te is szeretsz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése