HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
SithLord:
Üdv! Köszi a Lény10.részt talgaby!
Pontosan,szinte szó szerint,én is ezt szerettem volna megkérdezni,hogy a nagy agy Reed nem tud semmi használhatót feltalálni amivel Ben segítségére lenne...Ez a rész átlagosnak tekinthető,persze a titkos háború ami most következik az kitünő történet.
Az ERŐ legyen veled!!!
Asys:
Én is köszönöm Talgaby-nak a Lény 10.-et!
Ben kicsit ridegnek tűnt ebben a részben...
Mondjuk az tényleg érdekes,hogy a Föld egyik legnagyobb tudós elméje az egyik csapattársa és nem tud rajta segíteni...
dr samson:
--- Idézet ---Ha lehet mondani, az még rosszabb; Belasco, Blastaar, Graviton vagy Ultron szerepléseinek a történeteit még csak-csak ki lehet hagyni, de a Túlontúli átalakulását, majd később már Kosmos és Kubik történetét az F4-el, végül a Black Celestial és Galactus "időbuborékos" kozmikus sztorik már-már alapműnek tekinthetők.
--- Idézet vége ---
Igen, ahogy pl a Crisis on the infinity Earths is... Tudod, kinek a pap, kinek a paplan...
De ez még amúgy is nagyon messze van. Részemről erről max akkor lehetne tárgyalni, amikor befejeztem végre a DeFalco történeteket.
keildavid:
Tényleg jó ez a képregény. Lény vagyis Ben Grimm néha mindig olyan vicces. De itt most a lelki fájdalmáról megtudhattuk az igazságot. És ezt Ben elmondta Alicia-nak. Bár Alicia egy kicsit máshogy néz ki. Egyszer láttam a Byrne-korszak egyik részében, hogy hosszú volt a haja, de itt most rövid. Hmmm...Ez nagyon különös. Az utolsó oldal nagyon ismerős.[span style=\'color:#000000;background:#000000\']A '90-es évben kiadott X-Men 13. számban láttam. És azt is lehet tudni, hogy a Titkos Háborúhoz van köze. De ez egy másik történet.[/span]
Ezer köszönet talgaby a Lény 10. részért. További sok sikert neked a Byrne-korszak és más F4 képregények honosításához.
Sepi:
Frissültünk!
Lény #10 (F4 John Byrne v4)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése