HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantasztikus Négyes
Amondin:
Ha a hatos biztos akkor egy ideig lesz mit olvasnom. Remélem idővel a hetes és nyolcas kötetre is ezt fogod majd mondani
Kár hogy kimaradnak azok a részek de cserébe gondolom jó kis Hulk adagokat kapunk.
Sepi:
Igen, mert a borítóhoz nem kell szétszedni a kötetet.
--- Idézet ---Azon kívül van még egy hetedik és egy nyolcadik, de azokból nincs szken, és nem bírom rávenni Sepit, hogy vágja szét a sajátját.
--- Idézet vége ---
Ha fizeted utána a könyvkötőt, akkor lehet róla szó.
--- Idézet ---Úgyhogy egyelőre a hatos kötet a biztos, az számra nem tudom, hol fejezi be, időre úgy az X-Factor indulása környékén
--- Idézet vége ---
Mivel a hetes kötet a 285-ös számtól indul, így kizárásos alapon a 284-nél van vége a hatodik kötetnek.
dr samson:
--- Idézet ---Valamint a foglalás szerint 291-ig fog menni de a következő foglalás a373-től van a kettő közötti számokat is tervezitek honosítani vagy azokat kihagyjátok?
--- Idézet vége ---
Tessék kicsit visszaolvasni. Négy hozzászólással alább volt róla szó, hogy azok nagy valószínűséggel kimaradnak... És eleve a 357-től megy a másik nagy szakasz, csak a 373. számig már kész vannak a számok és azért csak onnan van a foglalás.
Amúgy meg ne reklamálj gaby: a Hulk visionaries-ből egy kötet sincs beszkennelve... És Sepi meg beszkennelte ennek a két kötetenek a borítóját, tegnap láttam a DC++-on.
talgaby:
Byrne-kötetből egyelőre kész vana következő, a hatodik beírásának még nem tudom, mikor lesz időm nekiállni, talán majd ha befejeztem a Macskanőt. Azon kívül van még egy hetedik és egy nyolcadik, de azokból nincs szken, és nem bírom rávenni Sepit, hogy vágja szét a sajátját. Úgyhogy egyelőre a hatos kötet a biztos, az számra nem tudom, hol fejezi be, időre úgy az X-Factor indulása környékén. Utána én F4-et legfeljebb csak Kirby-Lee-félét és mostani kiadást (vagyis úgy másfél év lemaradással, ha nem többel) fogok csinálni, ha csinálok.
Amondin:
--- Idézetet írta: talgaby ---
--- Idézetet írta: Amondin ---Úgy érted hogy az F4-nek nincsen semmi minisorozata vagy egyrészes története vagy valami hasonló?
--- Idézet vége ---
Majdnem, a helyzet az, hogy nincs olyan egyrészes vagy mini, ami egyrészt tényleg elviselhető szintű, és van is belőle olyan szken, amivel talán lehetne is dolgozni. Egy mini van játékban nálam egy ideje, a Pók/F4, már csak az írója miatt is, de már két éve halogatom a megcsinálását időhiány vagy valami sürgetőbb honosítás miatt. Azon kívül egyrészes gyakorlatilag nincs, ami 2000 után készült és még van is színvonala, az mind megtalálható gyakorlatilag itt. Egyszer nagyon nagy lelkierővel nekiveselkedtem az egyrészes latin-amerikai sztorinak, de egyszerűen nem bírta három oldal után. És a Pók/Fáklya se lett jobb annál. Sajna a csapat sok ideje eléggé parkolópályán van a cégnél, nem nagyon készülnek minőségi sztorik.
--- Idézet vége ---
Hát ha tényleg ez a helyzet akkor tényleg nehéz lenne egy F4 hetet összeállítani max ha elég Mi lett volna ha... lenne.
És ha már az F4-nél tartok akkor köszönöm Talgabynak a Lény 10. számát.
Szerintem egész jó történet volt, Ben álláspontja érthető, ideje volt már egy valami hasonló jellegű beszélgetésnek Alicia-val. Nekem a rajzok tűntek egy kicsit átlagosnak(egyik oldalon Reed fején szívrohamot lehetne kapni).
Az lenne a kérdésem hogy a Byrne korszakot hány kötetben akarjátok leadni?
Valamint a foglalás szerint 291-ig fog menni de a következő foglalás a373-től van a kettő közötti számokat is tervezitek honosítani vagy azokat kihagyjátok?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése