HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantasztikus Négyes

<< < (201/411) > >>

Asys:
Az gyakorlatilag heti egy biztos F4-story-t jelent!  
Én őket is nagyon szeretem!

dr samson:

--- Idézet ---Jövő év márciusától eleve minimum havi három - különböző fajta - F4-ongoing fog menni itt.
--- Idézet vége ---
Ehhez csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy gaby-val már beszéltük, jövőre remélhetőleg havi 4 F4-et szeretnénk kint látni az oldalon. Ehhez ő 3 sorozattal fog hozzájárulni, én pedig az F4 vol1 és vol3 megfelelő részeivel, havi 1 résszel, felváltva.

dr samson:
Konkrétan igen, az egész sorozat végégig. Asszem a 412. számban lesz az utolsó galiba, ami arra vezethető majd vissza.  
Egyébként maga az esemény konkrétan egy számban lesz, illetve gyakorlatilag csak egyetlen oldalon, de a felvezetésével fog eltelni a teljes jövő év, mivel csak kéthavonta lesz vol1 rész (meg nem nagy titok, kéthavonta terveim szerint meg vol3), és még azon az egy számon kívül lesz 2 levezető szám, plusz a már emlegetett Unplugged mini egy része, ami időben később jelent meg ugyan, de nagyon is odaillik.  Egyébként az egész azon múlik, hogy aug végén elmegy-e a rendelésem az USA-ba és meg tudok-e rendelni még 4-5 számot, amit majd újra kell szkennelnem, hogy a lehető legjobb verziót olvashassátok majd, nem pedig valami gagyit.

Amondin:

--- Idézetet írta: dr samson ---Meg ha sikerül a tervem, akkor amúgy jövőre lesz egy F4 nap, de ott nem különböző kiadványok lesznek bezsúfolva egy napra, hanem az egész DeFalco éra egyik legjobb és garantáltan legmegdöbbentőbb története, aminek aztán egészen a sorozat végéig lesz kihatása majd...
--- Idézet vége ---

Az egész sorozat végéig?
Akkor gondolom nem egy egyszerű 2-3 részes történet lesz hanem olyan 5-6 részes.
Kíváncsi leszek ki okoz akkora problémát hogy az egész sorozatra kiterjed. (gondolom csak a vol 1-re gondoltál az egész sorozat alatt)
Remélem sikerülni fog a terved.
Sok sikert hozzá.

dr samson:

--- Idézet ---Kár hogy kimaradnak azok a részek de cserébe gondolom jó kis Hulk adagokat kapunk.
--- Idézet vége ---
Persze, meg F4-et is, mindjárt a hónap végén jön is remélhetőleg a 373. rész, mivel most jövök majd bedobálni a képregénybe a fordítást. Meg ha sikerül a tervem, akkor amúgy jövőre lesz egy F4 nap, de ott nem különböző kiadványok lesznek bezsúfolva egy napra, hanem az egész DeFalco éra egyik legjobb és garantáltan legmegdöbbentőbb története, aminek aztán egészen a sorozat végéig lesz kihatása majd...  És azért, ha fogok én még akkoriban honosítani, jönnek majd még a jobbnál-jobb minik, a Starblast, az Unplugged, a Fantastic Force vol1, az Atlantis Rising...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése