HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Micho:
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2011. Október 29., 00:01:22 ---Nem most csütörtökön lett volna? Vagy csak én vagyok türelmetlen?? :)
--- Idézet vége ---
köszi az érdeklődést :D
nem vagy tévedésben, szokásos technikai okok miatt a csütörtöki frissítés kivételesen szombatra került át. ámde, rögtön két képregénnyel, és egy új Fantom honlappal kiegészülve. tessék olvasni a hírt :nezze:
dragstar77:
Sziasztok!
Nemrég értem haza, a hosszú hét után egyből feljöttem a hzs-ra, hogy meg nézzem van e frissítés...
Nem most csütörtökön lett volna? Vagy csak én vagyok türelmetlen?? :)
Várom az új részt, addig is nézem a napit... még mindig emészti magát... kaphatna már vmi infót valakitől Diana hollétéről... :)
Micho:
--- Idézetet írta: Spuri - 2011. Október 22., 08:14:44 ---Azt lehet tudni, hogy a napiban Fantom miért azt a muksót kereste fel
--- Idézet vége ---
szerintem Dave adta neki a tippet, mert Walker előzőleg mondta, hogy szeretne segíteni a terrorelhárításban. Fantomunk most sajátos "családlátogatásba" fogott ;D
Spuri:
Azt lehet tudni, hogy a napiban Fantom miért azt a muksót kereste fel, vagy ez majd később kiderül, mert ha igen, akkor inkább ne áruljátok el! :)
Micho:
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. Október 15., 09:35:44 ---A jó sztorikon kívül sok extrát olvashattunk, ami nekem külön tetszett(főleg a fórumon is lévő psaródia, na meg a visszaemlékezés).
--- Idézet vége ---
nekünk is öröm volt dolgozni a kis "plusszokon"
--- Idézetet írta: dragstar77 - 2011. Október 11., 21:44:17 ---A 100. számot még nem is köszöntem meg!!! Nagyon jól összeválogattátok, és összefoglaltátok!
--- Idézet vége ---
szívesen, várunk továbbra is benneteket... talán a 200. is megszületik :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése