HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
Usagi Yojimbo:
Megkésve ugyan, de köszi a 100. Fantomot!!! :worship: :worship: :worship:
A jó sztorikon kívül sok extrát olvashattunk, ami nekem külön tetszett(főleg a fórumon is lévő psaródia, na meg a visszaemlékezés).
keildavid:
Én is köszönöm a Fantom - Kárpátia boszorkányai című történetet! :worship:
Tetszett ez a történet. És jó, hogy lesz még ilyen is, ami nemcsak a Fantom Krónikás történetről van szó. De persze a Krónikás kalandok is jók.
Fantom tényleg visszafogta magát, amikor kiderült, hogy a titokzatos bűnözők, mind hölgyek voltak. És ezek az ellenfelek tényleg jól sakkba tudták tartani a várost.
És tényleg igaza volt Fantomnak amikor azt mondta, hogy csak városnézésre jött, de mindig belebotlik valami rejtélybe vagy bűnügybe. Hát igen, ilyen a Fantom történet.
A két oldalnyi újabb dokumentációkért is nagy köszönet! :worship: Nagyon jó, hogy lesz még Fantom enciklopédia oldalak. És látom, hogy minden enciklopédia oldal alján oldalszámok is oda vannak írva.
SithLord:
Üdv! Köszi a Fantom - Kárpátia boszorkányai című epizódot,kit,Micho! :worship
A címszereplő hölgyeket,gyakorlatilag a XX.század női kalózaihoz hasonlíthatnánk.Tényleg zseniális volt,ahogy mindent kieszeltek és a várost sakkban tartották.Főhősünk meg igazából totálisan visszafogta magát velük szemben.Jó történet volt,tetszett.A grafika a szokott minőséget hozta.Jah,és a dokumentációt is köszönöm!
Az ERŐ legyen veletek!!!
dragstar77:
én is ezen a véleményen vagyok! Nem tudom, hogy derül ki, de talán ez a doki lesz majd a titok nyitja! :)
A 100. számot még nem is köszöntem meg!!! Nagyon jól összeválogattátok, és összefoglaltátok!
Köszönet érte! Bár elég bizarr volt az első rész, hogy elárulta az apját... és képes volt rá...
Durva... Az, hogy egy nagy fantomnak így kellett elmennie... A fia áruásából... Tudom feltételes a rész a rész....
Egyébként a történet is meg a rajz is nagyon tetszett! A munkátok továbbra is első osztályú! Imádok itt lenni! :)
Egyébként burkoltan én is benne voltam az összefoglalóban... Mikor a fantom honosítás lappangási idelyében rákérdeztem, hogy Micho merre vagy? :)
A lényeg, hogy itt vagytok és kittel együtt nyomatjátok a jobbnál jobb Fantomokat! Nekem a hálózsák továbbra is a Fantomokat jelenti és bízom benne,
hogy lesz erőtök ahhoz, hogy akár a 200. részt is majd együtt itt ünnepelhessük! Üdv.
Spuri:
Jaj, már tökre izgulok, hogy kiderüljön végre, hogy Diana nem is Cole. Mikor lesz végeeeeee?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése