HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Fantom képregények

<< < (183/568) > >>

Zaj:

--- Idézetet írta: Micho - 2011. Október 30., 09:19:11 ---
--- Idézetet írta: Zaj - 2011. Október 29., 21:44:32 ---Tippelnék a header készítőjére... Micho? :)

--- Idézet vége ---

szeretem, ha valakinek felismerhető a munkája  ;D
(egytőlötigmilyen? :cool:)

--- Idézet vége ---
hat...

Micho:

--- Idézetet írta: Zaj - 2011. Október 29., 21:44:32 ---Tippelnék a header készítőjére... Micho? :)

--- Idézet vége ---

szeretem, ha valakinek felismerhető a munkája  ;D
(egytőlötigmilyen? :cool:)

Zaj:
Tejivó!  ;D
Ezt nevezem enciklopédiának! Meg is változtattam a fórum-profilomat.

Köszi a Fantom-információs oldalt!
Tippelnék a header készítőjére... Micho? :)

Micho:

--- Idézetet írta: keildavid - 2011. Október 29., 17:30:09 ---Első év: nem is gondoltam, hogy ilyen is lesz. Bár erről olvastam, hogy pár része le van tudva a Kate Somerset-szakaszból.
--- Idézet vége ---

igen, mert krónikás sztorikról volt szó, és csak az elején meg a végén szerepelt a 21. Fantom... vagyis teljesen kihagyható az Első évből, de mi ugyebár a Kate-sztori miatt már leadtuk őket ("Egy szellem halála", "Vérkötelék"). ha odaérünk, azért a kapcsolódó oldalakat beletesszük kapocsnak az Első évbe is.

--- Idézet ---A Világ körül képregényből még elvileg hány rész lenne\lesz a Fantom képregényekben? Mert az tudtommal még nincs vége.

--- Idézet vége ---

jól tudod, illetve sejted ;)
igazából még van pár ország, akik írtak saját Fantom történetet... annyit elárulok, hogy egy olasz és egy török(!) kiadás tervbe van véve.

--- Idézet ---Tetszik ez a Fantom honlap, ahol vannak információk Fantomról, Lee Falkról stb.

--- Idézet vége ---

köszi!

keildavid:
Köszönöm a Fantom képregényeket! :worship: :worship:
Látom, most egyszerre kettő új Fantom van.(Ha jól értem, ez most az elmaradás miatt jött ki kettő db.)
A halloween banda: érdekes, hogy voltak ilyen halloween-féle történetek. Persze ugyanakkor a szokásos nyomozás és egyéb rejtélyek voltak a történetben.

Első év: nem is gondoltam, hogy ilyen is lesz. Bár erről olvastam, hogy pár része le van tudva a Kate Somerset-szakaszból. És látom a listán, hogy van néhány rész és látom, hogy köztük vannak sok írók és rajzolók, akik megalkották ezeket a történeteket.
És ha jól olvastam, ez egy folytatásos Fantom képregény.
A Világ körül képregényből még elvileg hány rész lenne\lesz a Fantom képregényekben? Mert az tudtommal még nincs vége.

Tetszik ez a Fantom honlap, ahol vannak információk Fantomról, Lee Falkról stb.

Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése