HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fantom képregények
dragstar77:
Köszönöm szépen a Halloween banda részt!
Nekem nagyon tetszett!! A sztori is, de a rajz is!
A Fantom ábrázolása nagyon tetszett!! Amikor ugrott a furgon tetejére, még az árnyéke is meg volt rajzolva!! :)
Ha most megint rajzoló szavazás lenne, tuti rá is voksolnék!! :)
SithLord:
Üdv! Köszi a Guli-Guli boszorkány meséje című mesét :brow: kit,Galen,Micho! :worship:
Először is ,Walker bácsi*-A Vándorló Szellem. ;D Ezt minek kellett annyiszor elmondani?Szerintem az utalások nélkül is tisztában van vele az olvasó,hogy ki a főhős.Ez a rész picit könnyedebb hangvételű volt,inkább kis gyermekeket vette célba.Boszorkány,varázslat,átokok,varázstükör...Azért egyszer ellehetett olvasni.
Molok
Nah ,ez mindjárt más.Ez egy kiváló történet volt,sok manipulációval.A végén tényleg csak a szerencsén múlt minden,de az életbenmaradáshoz néha az is kell.
Nagyon örültem az dupla adagnak!!
keildavid:
Köszönöm az újabb(ismét 2 db) Fantom képregényeket! :worship: :worship:
Látom, most jött egy klasszikus gyűjtemény-féle Fantom képregény. Nekem az is tetszik. A történet ugyan rövidnek tűnt, mert nem sok oldalas, de akkor is jó volt ez a történet.
Tényleg ez is egy halloween-féle történet volt. A Guli-guli boszorkányról tényleg úgy van, hogy ez csak babona, és nem lehet elhinni, hogy ez igaz, ahogy Miss Tamaga is mondta. De persze a Vén Mozz mindenről tud. És a leírásba is kiderült, hogy mit lehet tudni a Vén Mozzról.
Az Első év 2. fejezet: nagyon jó, hogy folytatódik ez a történet. Kissé szokatlan volt(persze ez a régi időkben volt), hogy a 21. Fantomnak még nem volt elég tapasztalata, amikor arról esett szó, hogy hogyan tegyen rendet. De persze azért valahogy mégis belejött a gyakorlatba a Vándorló Szellem.
Micho:
Koszi Sithlord a velemenyezest...mai nap sem fogsz csalodni,ugyanis pot-halloweent tartunk (ha van ilyen) :lol: es folytatodik az Elso ev is,ha mar igy elnyerte a tetszeseteket!
SithLord:
Üdv! Köszi Az első év című történetet,Micho!
Talán ez volt a legjobb dolog a sorstól,hogy egyből mélyvízbe került,Kit!Rögtön letudta az első sebesülést is.Szerencséjére ,hogy volt egy segítője,mert szerintem egyedül nem boldogult volna.
És köszönöm a hallowen banda elnevezésű részt is,kit,Micho! :worship: :worship:
Hmm,nagyon okos volt az emberrabló terve,ahogy megszerzi magának a váltságdíjat,de nem számolt hősünk leleményes észjárásán,aki olvasott a sorok között.
Az nagy mák volt ,hogy Devil túlélt egy ilyen megrázkodtatást,majd gazdája segítségére sietett.
Mindkettő történet jónak mondható,tetszett.A grafika kiváló minőségű, belekötni nem tudok.Örülök,hogy kettő Fantomot olvashattam egyszerre!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése